Compacte circulatiepompen voor grootse prestaties

Onze circulatoren kenmerken zich door gebruikersgemak en een laag energieverbruik. Of ze nou worden toegepast voor de watercirculatie in de CV-installatie voor een individuele woning of in een airconditioningssysteem voor een compleet appartementencomplex, u krijgt van ons de garantie dat duurzaamheid en continuïteit voorop staan.

Aan de hand van uw bestek of bestaande pomp berekenen wij gratis voor u welke pomp het beste past in uw applicatie. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte balans tussen energiebesparing en comfort.

Simflex Smedegaard

Betrouwbaar en stil

Voor een stille en betrouwbare circulatiepomp in een CV- of airconditioningssysteem in een woning, grachtenpand of vakantiehuis is een circulatiepomp uit de Simflex-reeks de geschikte keuze.


Lees meer

SimFlex Smedegaard circulatiepompMagneta Smedegaard

Automatisch het hoogste rendement

Wilt u dat de circulatiepomp zich zonder handmatig in te voeren pompinstellingen aanpast aan het airconditionings- of verwarmingssysteem? Dan is de Magneta-reeks de aangewezen keuze. De ECO-mode weet uit ieder gebouw automatisch het extreem hoogste rendement te halen.

Lees meer

Magneta Smedegaard circulatiepomp


Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok