Voor ieder circulatieproces een geschikte inline pomp

Ons veelzijdige assortiment pompen voor HVAC-applicaties kenmerkt zich door duurzaamheid, gebruikersgemak en een laag energieverbruik.

Of ze nou worden toegepast voor watercirculatie in de CV-installatie voor een individuele woning of in een airconditioningssysteem voor een compleet appartementencomplex, u krijgt van ons de garantie dat duurzaamheid en continuïteit voorop staan

Aan de hand van uw bestek of bestaande pomp berekenen wij gratis voor u welke pomp het beste past in uw applicatie. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte balans tussen energiebesparing en comfort.

Omega Smedegaard

Inline centrifugaalpomp


De Omega Smedegaard inline centrifugaalpomp wordt als HVAC-pomp toegepast in verschillende gebouwen. Deze circulatiepomp, kenmerkt zich door het lage energieverbuik (ErP 2015) en lange levensduur.


Lees meer
Omega Smedegaard in-lijn pomp

DPNL

Inline centrifugaal pomp

De compacte DPNL inline pomp is de juiste keuze voor middelgrote circulatieprocessen voor verwarmings- en airconditioningssystemen die worden aangestuurd vanuit een kleine technische ruimte. Omdat de pomp inline wordt opgesteld kan hij eenvoudig tegen wand of plafond worden bevestigd.

Lees meer

DPNL in-lijn pomp

Andere series

Circulatiepompen en centrifugaal (Norm) pompen

Duijvelaar heeft een betrouwbaar assortiment aan grote en kleine centrifugaalpompen voor circulatieprocessen.

Bekijk de andere categorieën