Voor ieder circulatieproces een geschikte inline pomp

Ons veelzijdige assortiment pompen voor HVAC-applicaties kenmerkt zich door duurzaamheid, gebruikersgemak en een laag energieverbruik.

Of ze nou worden toegepast voor watercirculatie in de CV-installatie voor een individuele woning of in een airconditioningssysteem voor een compleet appartementencomplex, u krijgt van ons de garantie dat duurzaamheid en continuïteit voorop staan

Aan de hand van uw bestek of bestaande pomp berekenen wij gratis voor u welke pomp het beste past in uw applicatie. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte balans tussen energiebesparing en comfort.

Omega Smedegaard

Inline centrifugaalpomp


De Omega Smedegaard inline centrifugaalpomp wordt als HVAC-pomp toegepast in verschillende gebouwen. Deze circulatiepomp, kenmerkt zich door het lage energieverbuik (ErP 2015) en lange levensduur.


Lees meer
Omega Smedegaard in-lijn pomp

DPNL

Inline centrifugaal pomp

De compacte DPNL inline pomp is de juiste keuze voor middelgrote circulatieprocessen voor verwarmings- en airconditioningssystemen die worden aangestuurd vanuit een kleine technische ruimte. Omdat de pomp inline wordt opgesteld kan hij eenvoudig tegen wand of plafond worden bevestigd.

Lees meer

DPNL in-lijn pomp

Andere series

Circulatiepompen en centrifugaal (Norm) pompen

Duijvelaar heeft een betrouwbaar assortiment aan grote en kleine centrifugaalpompen voor circulatieprocessen.

Bekijk de andere categorieën

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok