Met duizenden klanten in heel Nederland is het van groot belang dat de opdrachten die de buitendienst binnenhaalt, goed worden vertaald naar passende offertes die vervolgens foutloos de systemen in gaan. Alleen zo krijgen onze klanten het product of dienst waarom zij hebben gevraagd, binnen de levertijd die wij hebben afgegeven.

Voor verschillende klantgroepen zoeken we collega's die onze binnendienst komen versterken als commercieel medewerkers.


WERKEN ALS COMMERCIEEL MEDEWERKER


"Een team is samen verantwoordelijk voor het gehele orderproces; van advies tot en met de interne afhandeling van de order en de after sales."

Als commercieel medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin.

Bij Duijvelaar Pompen ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden we pompen en pompinstallaties vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Met verkoopafdelingen voor verschillende klantgroepen geven wij iedere klant persoonlijke ondersteuning bij de selectie van de juiste pomp of installatie en het beheer en onderhoud van de installaties en de drinkwaterkwaliteit.

Het is die persoonlijke ondersteuning, de flexibiliteit in onze organisatie en de nauwkeurigheid in onze processen waarmee wij het verschil kunnen maken. En dat bereik je alleen maar door samen te werken, daarom werken wij in de verkoop met vaste teams per klantgroep of regio die samen verantwoordelijk zijn voor het gehele orderproces; van advies tot en met de interne afhandeling van de order en de after sales.


Werken in een vast verkoopteam

Als commercieel medewerker bij de Verkoop werk je primair aan het opvolgen van lopende en ordertrajecten (van onderhoudscontracten, pompen en pompinstallaties), de juiste verwerking van deze orders in onze systemen en het beheer van onderhoudscontracten. Je bent de interne vraagbaak voor de status en doorloop van de orders en staat waar nodig ook klanten te woord.


All-round inzetbaar op de afdeling drinkwaterveiligheid

Het team Drinkwaterveiligheid verkoopt diensten om de drinkwaterkwaliteit in een gebouw te beheren. Dat kan zijn een technisch advies van onze adviseurs, monstername van het drinkwater, reiniging van het leidingwerk of het maken van technische aanpassingen in een gebouw. Deze afdeling is nog groeiend en dat betekent dat je als commercieel medewerker een breder pakket aan werkzaamheden hebt. Zo ben je naast administratieve werkzaamheden ook verantwoordelijk voor:Welke functie past bij jou?

Wij vinden het belangrijk dat mensen op hun plek zijn binnen de organisatie. Iedere functie en iedere afdeling kent zijn eigen dynamiek en werkzaamheden. We kijken daarom altijd goed naar wat bij jou en onze klantgroepen het beste past. Mede daardoor zijn er ook veel collega's die na een aantal jaar doorstromen naar een andere functie of klantgroep.

Op dit moment zijn er op 2 afdelingen functies vrij gekomen. Geef in je motivatie vooral aan in welke rol jij je het meeste op je plek voelt.Team Installateurs

32-40 uur per week

Vele grote en kleine installatiebedrijven in Nederland vertrouwen voor betrouwbaar schoon- en afvalwatertransport in hun projecten op de installaties van Duijvelaar Pompen. De applicaties variëren van appartementencomplexen en hotels, tot schepen, wasstraten, ziekenhuizen en fabrieken.

In nieuwbouwprojecten zijn wij al vanaf de bouw betrokken en berekenen we de juiste installatie die past bij het toekomstig gebruik. In bestaande situaties adviseren we installateurs op basis van het huidige gebruikerspatroon.

Door de grote diversiteit aan applicaties loopt de complexiteit van de offertes en opdrachten uiteen van een eenvoudige drukverhogingsinstallatie tot een complete reinwaterkelder of brandinstallatie op maat. Jij zorgt dat de opvolging van al deze opdrachten op rolletjes loopt.


Contactpersoon

Robin Vroon, Hoofd Verkoop Binnendienst 0172 48 83 08'Alle kennis en kunde op één locatie.' • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
 • 335 medewerkers
 • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
 • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
 • Export naar 100 landen


 • Lees meer over ons bedrijf en de producten die wij maken  Team Drinkwaterveiligheid

  24 uur per week

  Wij zijn niet alleen fabrikant en onderhoudsorganisatie voor pompinstallaties, maar wij geven ook professionele begeleiding bij drinkwaterveiligheid en legionellapreventie in gebouwen. Twee preventieadviseurs reizen door heel Nederland om gebouwen te inspecteren, advies uit te brengen en (beheer)oplossingen te implementeren.

  Het team in de binnendienst zorgt voor de offertes, de planning van de inspecties de inkoop van o.a. monstername en staat klanten met vragen te woord. Deze functie vraagt dan ook om een brede inzet en grote zelfstandigheid.


  Contactpersoon
  Bram van der Baan, Teamleider Drinkwaterveiligheid
  06 574 922 91


  Wat bieden deze functies jou?

  • Een afwisselende functie waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Je werkt op een afdeling waarbij je veel kunt leren van ervaren collega's.
  • Doorgroeimogelijkheden zowel binnen de functie als binnen de organisatie.
  • Producttrainingen om je kennis over onze producten en diensten uit te breiden
  • Een enthousiast team binnen een innovatief bedrijf met een informele sfeer
  • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

  Wat vragen wij voor deze functies?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een commerciële-, klantgerichte instelling
  • Communicatief vaardig, zelfstandig en gestructureerd werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis en/of ervaring met ERP pakketten als Oracle of SAP is een pré

  Afdeling Human Resources

  Linda Kapteyn
  Manager HR | 0172-488388 | hr@dp.nl  2019 Avantage

  Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

  Ok