De ruim 300 medewerkers op kantoor en in onze productiefaciliteit vertrouwen dagelijks op geautomatiseerde bedrijfsprocessen om hun werk efficiënt en foutloos te kunnen uitvoeren. De systemen en processen worden door onze afdeling ICT beheerd en continu verbeterd voor maximale ondersteuning en operationele continuïteit. Wij zijn op zoek naar een functioneel ICT-specialist die met kennis en enthousiasme verbetering en ondersteuning biedt in een breed IT-landschap.WERKEN ALS FUNCTIONEEL ICT-SPECIALIST
32-40 uur per week"Je kunt je ontwikkelen in een breed IT-landschap"

Als functioneel ICT-specialist ben je dagelijks bezig met het helpen van collega's en het onderhouden en verbeteren van de grote diversiteit aan systemen die onze bedrijfsprocessen ondersteunen.

Bij Duijvelaar Pompen ontwikkelen, produceren, verkopen en servicen we pompen en pompinstallaties in één pand. In de verkoop, administratie, productie, logistiek en dienstverlening worden we ondersteund door een grote diversiteit aan automatiseringssystemen zoals een Warehouse Management System, Customer Relationship Management systeem en een Enterprise Resource Planning systeem.


Dynamische omgeving

Wij onderscheiden ons in de markt door flexibiliteit en klantgerichte oplossingen. Als medewerker op de afdeling ICT zorg je dat onze systemen optimaal aansluiten bij de bedrijfsstrategie. Daarvoor beheer en onderhoud je de bestaande systemen en biedt je gebruikersondersteuning op alle voorkomende ICT-onderwerpen, maar lever je met nieuwe ideeën en analyses van gebruikerswensen ook een bijdrage aan verbeteringen en vernieuwingen van de bedrijfsprocessen.

Door de grote diversiteit aan werkzaamheden op de afdeling is geen dag hetzelfde, daarom zoeken we een teamplayer die zich graag breed ontwikkelt en collega's op operationeel en strategisch niveau oplossingen aanreikt om hun werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren."Je zoekt zowel op operationeel als strategisch niveau naar oplossingen"

Wat biedt deze functie jou?

  • Een afwisselende baan waarbij je te maken krijgt met veel verschillende ICT-disciplines.
  • Een breed IT-landschap in een omgeving waar verbetering wordt gestimuleerd.
  • Ruimte om eigen verbetervoorstellen ook te implementeren.
  • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door middel van creativiteit, eigen initiatief en cursussen.
  • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij voor deze functie?

  • Een leergierige, servicegerichte en dienstverlenende instelling.
  • Een hoge mate van zelfstandigheid om bedrijfsbreed gebruikers te ondersteunen.
  • Een vriendelijke aanpakker die op verschillende niveaus binnen de organisatie kan communiceren.
  • Ervaring met één of meerdere van de programma's waarmee we werken is een pré. We werken onder andere met: Oracle E business Suite, CRM systeem Super Office, Object Warehouse Management System (WMS), Manufacturing Execution System (MES), Field sigmax mobile suite en Ortec Planning.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Afdeling Human Resources

Linda Kapteyn
Manager HR | 0172-488388 | hr@dp.nl


Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok