De roestvaststalen pompen en drukverhogingsinstallaties die wij in Alphen aan den Rijn op maat voor onze klanten ontwerpen en produceren, vind je terug in uiteenlopende applicaties over de hele wereld. De Business Unit 'Global Sales' is verantwoordelijk voor verkoop & advies aan internationale klanten en ondersteunt de KSB-Moederorganisatie wereldwijd.

Wij geloven dat wij met producten op maat en persoonlijke ondersteuning aan onze klanten het verschil kunnen maken en zien kansen om verder te groeien in de internationale markt. Daarom zoeken wij voor het team order handling Global Sales een enthousiaste collega in de binnendienst die onze klanten optimaal ondersteunt door de orderstroom op rolletjes te laten lopen en proactief te werk gaan.


WERKEN ALS COMMERCIEEL MEDEWERKER GLOBAL SALES

"Jij bent voor jouw klanten verantwoordelijk voor het gehele orderproces; van invoer tot en met de interne afhandeling van de order en de after sales. Het is dus zeker een functie waar je jouw energie en initiatief in kwijt kunt."

Als commercieel medewerker ben je voor onze internationale klanten het eerste aanspreekpunt voor een goede afwikkeling van hun orders. Door een goede relatie op te bouwen met de verkoopkantoren en de orders op een proactieve manier op te volgen, weet je onze klanten optimaal te ondersteunen en de inkomende orderstroom voor onze organisatie te borgen en uit te breiden.


Bij Duijvelaar Pompen ontwikkelen, produceren en verkopen we pompen en pompinstallaties vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Het is de kracht van flexibiliteit, technische kennis en persoonlijke ondersteuning waardoor we klanten wereldwijd aan ons kunnen binden. En dat bereik je alleen maar door samen te werken, daarom werken wij in de verkoop met vaste teams per klantgroep of regio die samen verantwoordelijk zijn voor het gehele orderproces; van de invoer tot en met de interne afhandeling van de order en de after sales.


Werken in de back-office

Wereldwijd zijn er tientallen KSB-verkoopkantoren die onze pompen en installaties verkopen voor drinkwater en proceswatertoepassingen. Als commercieel medewerker staan jouw dagelijkse werkzaamheden in het teken van een optimale order-afhandeling voor onze klanten. Je maakt deel uit van een team van drie en samen ondersteunen jullie onze KSB-verkoopkantoren uit Noord- & Zuid-Amerika en Zuid- & Oost-Europa. Een groot deel van deze orders komt geautomatiseerd in ons systeem, maar sommige orders moeten handmatig worden ingevoerd of aangepast voordat jij ze kunt boeken. Eenmaal geboekt worden ze door het bedrijfsbureau ingepland en informeer jij je klant over de levertijd.

Tijdens het gehele ordertraject blijf jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Je helpt ze bij vragen, klachten of wijzigingen en informeert ze proactief over eventuele veranderingen in de doorstroom van de order. Ook als er vragen zijn over facturen, logistiek, Inco terms, certificaten of retouren ondersteun je de klanten optimaal. Je hebt dan ook intensief contact met je collega's van o.a. bedrijfsbureau, business support of product application.


Processen verbeteren

Door steeds intensievere samenwerking met onze collega's op de verkoopkantoren groeit de afzet naar het buitenland snel. Jij zoekt samen met jouw klanten naar manieren om bestaande processen en informatievoorziening verder te optimaliseren, zodat jullie samen nog beter kunnen samenwerken en de omzet binnen jullie regio kunnen vergroten.

Wat biedt deze functie jou?

De details kunnen we uitgebreid bespreken tijdens een kennismaking, maar als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je van ons in ieder geval:

  • Natuurlijk een mooi salaris gebaseerd op jouw ervaring. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat je daarin ook stappen maakt en begeleiden je om verder te groeien.
  • Wil jij je verder ontwikkelen? Hier worden wij blij van. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling met werk gerelateerde cursussen en opleidingen.
  • Je krijgt producttrainingen van collega's om je kennis over onze producten en diensten uit te breiden.
  • Je werkt in een enthousiast team van 18 collega's binnen een innovatief bedrijf met een prettige sfeer en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.
  • Je krijgt bij ons onder andere een reiskostenvergoeding, flexibele tijden & thuiswerkmogelijkheden en 25 vakantiedagen op fulltime basis.

Wat vragen wij voor deze functie?

Om de kansen in de markt te pakken, ben je vooral enthousiast en proactief; je zet je werk graag in het teken van onze klanten, signaleert verbeterpunten in de samenwerking en neemt het initiatief om deze op te pakken.

Wij staan open voor een starter die zich graag wil ontwikkelen, maar iemand met ervaring is ook welkom te solliciteren op deze rol.

  • Je hebt gevoel voor techniek en sales en voelt je op je plek in een internationale omgeving.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift. Je bent voor onze internationale klanten en KSB-collega's het eerste aanspreekpunt voor het complete orderproces; van orderintake tot en met de interne afhandeling van de order en de after sales.
  • Je werkt efficiënt, nauwkeurig, daadkrachtig en bent doortastend in het begeleiden van onze klanten.
  • Je bent nieuwsgierig, klantgericht en denkt buiten de gebaande paden om processen en samenwerking met anderen te versterken.
  • Je hebt minimaal MBO+ niveau.


Wil je meer weten over onze organisatie en de functie?

Sabrine Dobbelaar | Hoofd Back Office Global Sales | 06 1099 2814

Anton van der Weijden | 0172- 488427 | hr@dp.nl


solliciteer als commercieel medewerker global sales
Klanten over de hele wereld

Onze moederorganisatie heeft verkoopkantoren over de hele wereld. Als competence centre sheet metal pumps binnen de KSB-groep ontwerpen en produceren wij meertraps centrifugaalpompen en boosters voor KSB-klanten in de gebouwentechniek en industrie.

Meer over de KSB verkoopkantoren
2022 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok