Ieder detail van onze pompen is ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek. Een goede kwaliteit van onze pompen begint dan ook al bij de productie van de onderdelen.

Dagelijks maken en bewerken we vele onderdelen zoals waaiers, trekstangen, pompmantels en kopstukken met geavanceerde machines en uitgekiende processen. Ieder onderdeel heeft zijn eigen proces. Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Productie Medewerker die zich wil ontwikkelen om, onze grotendeels geautomatiseerde productie processen eigen te maken. Door een roulatie systeem binnen de afdeling ontstaat een grote variatie in werkzaamheden, waarbij we je intern opleiden op de verschillende processen.


WERKEN ALS MEDEWERKER PRODUCTIE ONDERDELEN

In de fabriek zijn nagenoeg alle processen geautomatiseerd. In het filmpje kun je goed zien met welke machines en geautomatiseerde processen wij werken.
"Voor ieder onderdeel is er een ander productieproces. Wij leiden je op tot allround medewerker, zodat je werk afwisselend blijft en stimuleren je daarnaast om je vakinhoudelijk verder te blijven ontwikkelen. "
Als Medewerker Productie Onderdelen maak je allerlei onderdelen die wij nodig hebben om onze pompen te kunnen assembleren. Daarvoor maak je gebruik van geautomatiseerde processen. Je zorgt samen met je collega's dat je de geplande orders afrondt en controleert op kwaliteit.

Op de productie afdeling worden alle pomponderdelen gemaakt van roestvaststaal. We verwerken plaat en stafmateriaal tot o.a. waaiers, pompmantels en trekstangen. Ook doen we bewerkingen aan bestaande onderdelen om ze de juiste vorm te geven.

Bijna alle bewerkingen van de materialen worden gedaan door geavanceerde machines die door de operators zijn geprogrammeerd voor de bewerking. Als productiemedewerker bedien je de machine, zorg je dat het te bewerken materiaal of onderdeel wordt ingelegd of aangevuld en controleer je na de bewerking de kwaliteit van de gefabriceerde onderdelen.

Welke onderdelen je produceert en hoeveel per dag hangt af van de planning. Je krijgt een aantal orders om af te ronden, daar tussendoor moet er ook van instelling worden gewisseld of klein onderhoud worden gedaan. Ook dat doe je gewoon zelf of samen met een operator die er altijd is om je te ondersteunen bij de werkzaamheden. We streven ernaar dat iedere medewerker alle machines kan bedienen, zodat je iedere keer werkt met een andere machine.


Ontwikkeling en doorgroei vinden wij belangrijk

Naast die afwisseling bieden we je ook veel mogelijkheden om je verder te specialiseren en ontwikkelen. Zo kun je o.a. een heftruck of VCA certificaat halen en geven we interne cursussen op verschillende vakinhoudelijke onderwerpen zoals elektrotechniek, metaalbewerking, etc.

Bij de productie onderdelen werken we in een ploegendienst. De ene week werk je in de shift van 6.00 uur tot 15.00 uur en de andere week in de late van 14.50 uur tot 23.50 uur.

Wat biedt deze functie jou?

  • Werken in de productie is een afwisselende functie waarbij je kennis maakt met veel verschillende technieken om metaal te bewerken.
  • Je krijgt veel mogelijkheden om cursussen te volgen en certificaten te behalen, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen binnen het bedrijf.
  • Wij vinden het belangrijk dat je je werk goed kunt uitvoeren. Daarom krijg je een uitgebreid inwerktraject en is er altijd een collega in het team die je kan ondersteunen.
  • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij voor deze functie?

  • Het belangrijkste voor deze functie is dat je het leuk vindt om nieuwe (technische) dingen te leren. Wij brengen je verder alles bij wat je moet weten voor je functie.
  • Je werkt en denkt op VMBO-niveau
  • Alle onderlinge communicatie en werkinstructies zijn in het Nederlands. Voor de kwaliteit van je werk is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken, bent flexibel en werkt nauwkeurig.
  • Het is voor jou geen probleem om te werken in een tweeploegendienst (6.00 – 15.00 / 14.50 – 23.50 uur).


Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met:

Christiaan Laan
Hoofd Productie | 0172-488323

Linda Kapteyn
Manager HR | 0172-488388 | hr@dp.nl

bel mij over de vacature medewerker productie onderdelensolliciteer als medewerker productie onderdelen2021 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok