Met een internationaal distributienetwerk naar 100 landen wereldwijd en verschillende klantgroepen die ieder hun eigen aanpak vragen, is het van groot belang dat de binnen- en buitendienst nauw samenwerken en elkaar versterken, zowel op technisch als commercieel gebied. Alleen zo kunnen we de juiste kwaliteit van onze producten en dienstverlening aan onze klanten garanderen.

Voor één van onze verkoopteams op de afdeling Export zoeken wij een enthousiaste collega die proactief het verkoopproces gaat ondersteunen.


WERKEN ALS VERKOPER BINNENDIENST EXPORT


"Met iedere dealer, OEM'er of verkoopkantoor in het buitenland bouwen we een persoonlijke band, om samen de beste technische oplossingen en support te kunnen geven."Als Verkoper Binnendienst ben jij voor onze klanten in het buitenland de directe link naar onze fabriek. Jij bent hun persoonlijke aanspreekpunt waarop ze kunnen vertrouwen voor een goed onderbouwd technisch advies, een offerte op maat en het antwoord op al hun technische en praktische vragen.

Bij Duijvelaar Pompen ontwikkelen, produceren en verkopen wij pompen en pompinstallaties vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Met verkoopafdelingen voor verschillende klantgroepen geven wij iedere klant persoonlijke ondersteuning bij de selectie van de juiste pomp of installatie.

Het is die persoonlijke ondersteuning, de flexibiliteit in onze organisatie en de nauwkeurigheid in onze processen waarmee wij het verschil kunnen maken. Door nauw met onze exportklanten samen te werken kunnen we ons met die USP's ook internationaal onderscheiden.

Onze afdeling Export levert onder de naam DP-Pumps pompen en installaties aan OEM-klanten, Dealers en de verkoopkantoren van de KSB Moederorganisatie wereldwijd. Op de afdeling werken verschillende teams die samen verantwoordelijk zijn voor het gehele orderproces; van advies tot en met de interne coördinatie, afhandeling van de order en de after sales.


Afwisselende functie

Als Verkoper Binnendienst werk je primair aan het geven van technische adviezen en het calculeren en uitwerken van die adviezen in passende offertes. Je onderhoudt actief contact met de internationale klanten en KSB collega's wereldwijd, volgt offertes op en bent het aanspreekpunt bij vragen of klachten.

Bij het maken van offertes maak je berekeningen voor pompcapaciteit en druk en krijg je soms ook te maken met besturingstechniek. Affiniteit met techniek is daarom van belang om je functie goed te kunnen uitvoeren en technische vraagstukken te vertalen naar DP oplossingen. Met uitgebreide producttrainingen en begeleiding van ervaren collega's zorgen wij dat je de inhoudelijke kennis krijgt die je nodig hebt.

Naast de uitdaging in de techniek denk je ook commercieel mee hoe we de omzet van een bepaalde regio of van een bepaalde klantgroep kunnen laten groeien.

Wat biedt deze functie jou?

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie op een dynamische afdeling waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.
 • Hechte samenwerking en vrijheid om zelfstandig projecten op te pakken.
 • Producttrainingen en opleidingen om je vaardigheden en kennis over onze producten en diensten uit te breiden.
 • Doorgroeimogelijkheden zowel binnen de functie als binnen de organisatie.
 • Een gezellig en veelzijdig team van collega's binnen een gezond en innovatief bedrijf met een informele sfeer.
 • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdeling.

Wat vragen wij voor deze functie?

 • Om je de inhoudelijke kennis van de pomptechniek snel eigen te maken, zoeken we iemand die al werkervaring heeft in een internationale technische omgeving.
 • Onze klanten vertrouwen op een goed advies. Het is daarom belangrijk dat ze zowel persoonlijk als inhoudelijk een goede gesprekspartner in jou zien.
 • Je hebt al kennis van interne/internationale logistieke processen.
 • Intern communiceren we veelal in het Nederlands, maar alle communicatie met onze klanten en KSB-collega's is in het Engels. Nederlands en Engels beheers je daarom vloeiend en beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • Aantoonbaar MBO/HBO werk- en denkniveau in een technisch, commerciële richting.


Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met:

Ronald Hoogeveen
Hoofd Verkoop Binnendienst | 06-39333642

Linda Kapteyn
Manager HR | 0172-488388 | hr@dp.nl

bel mij over de vacature verkoper binnendienst exportsolliciteer als verkoper binnendienst export

open de brochure over onze producten

Lees meer over ons bedrijf in de brochure of op de website www.dp-pumps.com/corporate


'Best in class performance and the support you deserve.'


Dealer netwerk

Wij werken met een professioneel dealer netwerk in meer dan 60 landen.

Bekijk het netwerk


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok