Vacatures - Maak van water je werk

Planner Service (24-32 uur)

We zijn op zoek naar een echte duizendpoot die de planwerkzaamheden op onze afdeling Service in goede banen kan leiden en het leuk vindt om veel met collega's en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Lees meer

Monteur Service regio Amersfoort

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die schoon- en vuilwaterpompen en installaties in de regio Amersfoort onderhoudt en in conditie houdt. Daarnaast werk je ook, buiten de normale werktijden, volgens een rooster, als storingsmonteur. Je werkt met moderne techniek en geavanceerde systemen en heb je een moderne, goed uitgeruste servicebus tot je beschikking.

Lees meer

Gereedschapmaker

Voor onze afdeling Gereedschapmakerij zoeken we een Gereedschapmaker. Op deze afdeling worden de gereedschappen geproduceerd, die wij gebruiken om de onderdelen van onze pompen te maken. Een secuur werk, waar je flink wat technisch inzicht voor moet hebben.

Lees meer

Servicemonteur regio Den Bosch

Voor de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

WTB Engineer

In het team van Pump Development zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwste generatie verticale en horizontale pompen. Je bent naast de ontwikkeling verantwoordelijk voor de processen die te maken hebben met de technische implementatie van deze producten op interne afdelingen.

Lees meer

Servicemonteur regio Noord-Holland

Voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok