Vacatures - Maak van water je werk

Servicemonteur Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Teamleider Installaties - Competence Centre Products

De afdeling Competence Centre Products omvat alle know-how op het gebied van de ontwikkeling van pompen, installaties en (klant specifieke) pompbesturingen. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Teamleider Installaties om leiding te geven aan het team van specialisten in installaties.

Lees meer

Medewerker QHSE

Onze afdeling QHSE heeft een centrale rol bij de toetsing, bewaking en coördinatie van (product)kwaliteit, veiligheid en borging van bedrijfsprocessen. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Medewerker QHSE.

Lees meer

Servicemonteur Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Eindhoven om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Den Bosch

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Den Bosch om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Medewerker Legionellapreventie (binnendienst)

Ter uitbreiding van het huidige Legionellateam zoeken wij een nieuwe collega. Dit team is gespecialiseerd in onze dienstverlening op het gebied van legionellapreventie. Je wordt mede verantwoordelijk voor uiteenlopende administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Lees meer

Gereedschapmaker

Voor onze afdeling Gereedschapmakerij zoeken we een Gereedschapmaker. Op deze afdeling worden de gereedschappen geproduceerd, die wij gebruiken om de onderdelen van onze pompen te maken. Een secuur werk, waar je flink wat technisch inzicht voor moet hebben.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok