Vacatures - Maak van water je werk

Mechanical Engineer

Voor onze afdeling Competence Centre Products, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van onze pompen en installaties, zijn we op zoek naar een Mechanical Engineer om ons team te versterken.

Lees meer

Sales Engineer Business Support

Voor de business unit Export zijn wij op zoek naar een collega die technisch advies geeft aan de commercie, het leuk vindt om met internationale relaties te werken en om met het bestaande team onze markt actief uit te bouwen.

Lees meer

Service Manager Buitendienst

Voor onze Business Unit Domestic zoeken wij een besluitvaardige en resultaatgerichte Service Manager Buitendienst, die de Technisch Projectleiders Service en de gehele monteursgroep onder zijn of haar hoede neemt.

Lees meer

Servicemonteur Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Eindhoven om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Arnhem

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Arnhem om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Medewerker Legionellapreventie (binnendienst)

Ter uitbreiding van het huidige Legionellateam zoeken wij een nieuwe collega. Dit team is gespecialiseerd in onze dienstverlening op het gebied van legionellapreventie. Je wordt mede verantwoordelijk voor uiteenlopende administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Lees meer

Gereedschapmaker

Voor onze afdeling Gereedschapmakerij zoeken we een Gereedschapmaker. Op deze afdeling worden de gereedschappen geproduceerd, die wij gebruiken om de onderdelen van onze pompen te maken. Een secuur werk, waar je flink wat technisch inzicht voor moet hebben.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok