Vacatures - Maak van water je werk

Verkoper Binnendienst Replacement

Voor onze business unit Replacement zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst die de komende jaren wordt opgeleid tot ervaren verkoper.

Lees meer

Medewerker Planning & Logistiek

Het Bedrijfsbureau is de schakel tussen de verkoop en de productie en houdt zich bezig met productieplanning, werkvoorbereiding en organiseert daarnaast transport & logistiek van onze producten wereldwijd. Op deze afdeling zijn wij op zoek naar een allround collega die in staat is verkooporders te vertalen naar efficiënte productieplanning.

Lees meer

Verkoper Buitendienst OEM

Voor onze Business Unit OEM zijn wij op zoek naar een Verkoper Buitendienst voor de Noordelijke helft van Nederland.

Lees meer

Servicemonteur regio Amersfoort

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die schoon- en vuilwaterpompen en installaties in de regio Amersfoort onderhoudt en in conditie houdt. Daarnaast werk je ook, buiten de normale werktijden, volgens een rooster, als storingsmonteur. Je werkt met moderne techniek en geavanceerde systemen en heb je een moderne, goed uitgeruste servicebus tot je beschikking.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij Operators die zich via een intern opleidingstraject willen ontwikkelen om zich zo de, grotendeels geautomatiseerde, productieprocessen eigen te maken.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer