Vacatures - Maak van water je werk

Werken bij Duijvelaar Pompen

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Onze processen zijn geautomatiseerd omdat dit de kwaliteit en de kosten ten goede komt, maar overleg en controle is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de beste pompen en installaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden pompen vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we individuele wensen en verbeteringen snel implementeren. Alle kennis en kunde is immers altijd voorhanden.

  • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
  • 335 medewerkers
  • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
  • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
  • Export naar 100 landen


Meer over ons bedrijf


'Alle kennis en kunde op één locatie.'


Kom jij jezelf en ons bedrijf verder ontwikkelen?

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor de volgende functies:

Monteur Assemblage

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Daarbij maken we gebruik van een pick to light systeem. Zo bouw je op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Monteur.

Lees meer

Hoofd Logistiek

Afdeling logistiek zorgt ervoor dat het hele logistieke proces rondom het produceren van de producten; van ontvangst en aanvoer van de grondstoffen, bevoorrading van werkstations tot het verzenden van de eindproducten op rolletjes loopt. Voor dit team zoeken wij een enthousiast hoofd die de collega's op de afdeling gaat aansturen, processen verder gaat ontwikkelen en uitdaging zoekt in afdeling overschrijdende projecten.

Lees meer

Hoofdmonteur

Voor de afdeling Service zoeken wij een ervaren collega met hart voor techniek die door coaching, training en enthousiasme zijn team monteurs optimaal ondersteunt, zowel technisch als persoonlijk.

Lees meer

Commercieel Medewerker

Kom jij op afdeling verkoop Initieel de verkopers binnen- en buitendienst ondersteunen?

Als commercieel medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin. Wij zoeken een nieuwe collega voor 32 uur.

Lees meer

Data Process Specialist

Om de data uit verschillende bronnen op de meest optimale manier te verwerken, organiseren en onderhouden zoeken wij een gestructureerde collega met creativiteit, overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen

Lees meer

Planner Service

We zijn op zoek naar een Planner Service; een echte duizendpoot om de planwerkzaamheden in goede banen te kunnen leiden en die het leuk vindt om veel met collega's en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Lees meer

Medewerker productie onderdelen

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Productie Medewerker die zich wil ontwikkelen om, onze grotendeels geautomatiseerde productie processen eigen te maken. Door een roulatie systeem binnen de afdeling ontstaat een grote variatie in werkzaamheden, waarbij we je intern opleiden op de verschillende processen.

Lees meer

Hoofd Verkoop Binnendienst Export

Op de verkoop binnendienst export ondersteunen wij dealers, OEM-klanten en KSB verkoopkantoren wereldwijd. Voor dit team zoeken wij een enthousiast en ervaren hoofd die de collega's op de afdeling gaat ondersteunen en het initiatief neemt om onze interne en externe dienstverlening te verbeteren door processen verder te optimaliseren.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2021 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok