Vacatures - Maak van water je werk

Werken bij Duijvelaar Pompen

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Onze processen zijn geautomatiseerd omdat dit de kwaliteit en de kosten ten goede komt, maar overleg en controle is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de beste pompen en installaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden pompen vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we individuele wensen en verbeteringen snel implementeren. Alle kennis en kunde is immers altijd voorhanden.

  • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
  • 335 medewerkers
  • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
  • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
  • Export naar 100 landen


Meer over ons bedrijf


'Alle kennis en kunde op één locatie.'


Kom jij jezelf en ons bedrijf verder ontwikkelen?

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor de volgende functies:

Planner Service

We zijn op zoek naar een Planner Service; een echte duizendpoot om de planwerkzaamheden in goede banen te kunnen leiden en die het leuk vindt om veel met collega's en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Operator die zich wil ontwikkelen om onze grotendeels geautomatiseerde processen in de productie eigen te maken en te verbeteren, kwaliteit van de onderdelen te borgen en collega's te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Lees meer

Monteur Assemblage / Spuiter

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Daarbij maken we gebruik van een pick to light systeem. Zo bouw je op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Monteur / Spuiter.

Lees meer

Medewerker productie onderdelen

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Productie Medewerker die zich wil ontwikkelen om, onze grotendeels geautomatiseerde productie processen eigen te maken. Door een roulatie systeem binnen de afdeling ontstaat een grote variatie in werkzaamheden, waarbij we je intern opleiden op de verschillende processen.

Lees meer

Verkoper Binnendienst Export

Voor de business unit Export zijn wij op zoek naar een collega die commercie en techniek combineert, het leuk vindt om met internationale relaties te werken en om met het bestaande team onze afzet in het buitenland te vergroten.

Lees meer

Commercieel Medewerker

Kom jij op afdeling verkoop Initieel de verkopers binnen- en buitendienst ondersteunen?

Als commercieel medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin. Wij zoeken een nieuwe collega voor 32 uur.

Lees meer

Planner bedrijfsbureau (40 uur)

Om alle pomporders efficiënt in te plannen, de productieplanning met alle betrokken afdelingen af te stemmen en flexibel te kunnen reageren op spoedorders en wijzigingen in de planning, zoeken we een flexibele aanpakker die het overzicht behoudt.

Lees meer

Verkoper Binnendienst Replacement

Voor onze business unit Replacement zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst. Je werkt in een team met een verkoper buitendienst en een commercieel medewerker. Samen zorg je voor een persoonlijke ondersteuning van de klanten in jullie rayon en zoek je mogelijkheden om de markt verder uit te bouwen.

Lees meer

Data System Specialist

Om de data uit verschillende bronnen op de meest optimale manier te verwerken, organiseren en onderhouden zoeken we een gestructureerde collega met creativiteit, overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen

Lees meer

Sales Manager Export

Wij zijn op zoek naar een Sales Manager Export die met zijn visie en enthousiasme de strategie vertaalt in concrete plannen en de juiste sturing om onze buitenlandse activiteiten een sterke impuls te geven.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok