Vacatures - Maak van water je werk

Planner Service

We zijn op zoek naar een Planner Service; een echte duizendpoot om de planwerkzaamheden in goede banen te kunnen leiden en die het leuk vindt om veel met collega's en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Lees meer

Servicemonteur Utrecht

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Utrecht om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Verkoper Buitendienst (Noord-Brabant & Limburg)

We zijn op zoek naar een Verkoper Buitendienst voor de regio Noord-Brabant en Limburg.

Lees meer

Commercieel Medewerker (fulltime / parttime)

Ter uitbreiding van het huidige Legionellateam zoeken wij een nieuwe collega. Dit team is gespecialiseerd in onze dienstverlening op het gebied van legionellapreventie. Je wordt mede verantwoordelijk voor uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden.

Lees meer

Mechanical Engineer

Voor onze afdeling Competence Centre Products, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van onze pompen en installaties, zijn we op zoek naar een Mechanical Engineer om ons team te versterken.

Lees meer

Verkoop Manager Buitendienst

Onze business unit Domestic is op zoek naar ervaren Verkoop Managers die samen met het team van vertegenwoordigers de verkoop van producten en diensten aan onze klantgroep B2B en B2C een extra impuls gaan geven.

Lees meer

Manager Operations

Het continue verbeteren van het aansturen en uitvoeren van de processen in de productiefaciliteit vraagt om een brede aanpak waarin de ontwikkeling van mensen en het optimaal benutten van digitalisering en automatisering een belangrijke rol spelen. We zijn dan ook op zoek naar een daadkrachtige Manager die met de juiste strategie en aansturing de Business Unit Operations continue op het hoogste niveau laat presteren.

Lees meer

Servicemonteur Noord-Holland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Noord-Holland om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Zeeland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Zeeland om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok