Vacatures - Maak van water je werk

Allround ICT-specialist (32-40 uur per week)

Met zes medewerkers is onze afdeling ICT verantwoordelijk voor een optimale ICT-ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Binnen Duijvelaar Pompen zijn er ruim 300 medewerkers werkzaam die dagelijks gebruik maken van diverse geautomatiseerde systemen.
Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Allround ICT-specialist!

Lees meer

Planner Bedrijfsbureau

Voor ons Bedrijfsbureau zoeken we een collega, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse en lange termijnplanning voor de afdeling Assemblage. Als Planner ben je een belangrijke schakel tussen diverse afdelingen waaronder Inkoop, Verkoop en de producerende afdelingen.

Lees meer

HR Adviseur (40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur met een veelzijdig takenpakket. Je bent met name actief in de onderwerpen werving en selectie, opleiding en ontwikkeling en verzuimbegeleiding.
Hiernaast ben je een belangrijke speler in de verdere professionalisering van het HR beleid en lever je input voor de ontwikkeling hiervan.

Lees meer

Commercieel Medewerker Verkoop Replacement

Wij zoeken op deze afdeling naar een Commercieel Medewerker. Als commercieel Medewerker heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie en ben je ondersteunend voor de verkoper binnen en buitendienst.

Lees meer

Technisch Verkoper Buitendienst, regio Vlaanderen

We zijn een wereldwijde speler op het gebied van pompen en pompinstallaties voor toepassingen binnen het domein gebouwen-techniek. In België adviseren we daartoe installateurs en leveren drukverhogingsinstallaties en afvalwaterinstallaties.
Voor Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Technisch Verkoper die helpt bij het verder uitbreiden van ons marktaandeel.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij Operators die zich via een intern opleidingstraject willen ontwikkelen om zich zo de, grotendeels geautomatiseerde, productieprocessen eigen te maken.

Lees meer

Servicemonteur regio Den Bosch

Voor de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

WTB Engineer

In het team van Pump Development zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwste generatie verticale en horizontale pompen. Je bent naast de ontwikkeling verantwoordelijk voor de processen die te maken hebben met de technische implementatie van deze producten op interne afdelingen.

Lees meer

Servicemonteur regio Noord-Holland

Voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok