Vacatures - Maak van water je werk

Verkoper Binnendienst Replacement

Voor onze business unit Replacement zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst die de komende jaren wordt opgeleid tot ervaren verkoper.

Je werkt in een team met een verkoper buitendienst en een commercieel medewerker. Samen zorg je voor een persoonlijke ondersteuning van de klanten in jullie rayon en zoek je mogelijkheden om de markt verder uit te bouwen.

Lees meer

Commercieel Medewerker (24 -40 uur)

Met duizenden klanten in heel Nederland is het van groot belang dat de opdrachten die de buitendienst binnenhaalt, goed worden vertaald naar passende offertes die vervolgens foutloos de systemen in gaan. Alleen zo krijgen onze klanten het product of dienst waarom zij hebben gevraagd, binnen de levertijd die wij hebben afgegeven.

Voor verschillende klantgroepen zoeken we collega's die onze binnendienst komen versterken als commercieel medewerkers.

Lees meer

Hoofd Binnendienst Verkoop

Voor een van onze verkoopafdelingen zoeken wij een Hoofd Binnendienst die een team van 18 collega's gaat aansturen.

Op kantoor bestaat deze afdeling uit teams van Verkopers Binnendienst en Commercieel Medewerkers. Deze teams ondersteunen Verkopers Buitendienst en staan ook zelf intensief in contact met onze klanten.


Lees meer

Functioneel ICT-specialist (32-40 uur per week)

Met zes medewerkers is onze afdeling ICT verantwoordelijk voor een optimale ICT-ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Binnen Duijvelaar Pompen zijn er ruim 300 medewerkers werkzaam die dagelijks gebruik maken van diverse geautomatiseerde systemen. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Functioneel ICT-specialist!

Lees meer

Servicemonteur Zeeland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Zeeland om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Noord-Holland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Noord-Holland om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2019 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok