Vacatures - Maak van water je werk

Servicemonteur regio Den Bosch

Voor de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

(Junior) Product Manager Pompen & Installaties

Voor onze afdeling Product Applicatie & Coördinatie (PAC) zijn we op zoek naar een (junior) Product Manager die de huidige productmanagers ondersteunt en binnen enkele jaren kan doorgroeien tot Product Manager met verantwoordelijkheid voor z'n eigen productportfolio.

Lees meer

Ontwerper / Constructeur

In het team van Pump Development zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwste generatie verticale en horizontale pompen. Je bent naast de ontwikkeling verantwoordelijk voor de processen die te maken hebben met de technische implementatie van deze producten op interne afdelingen.

Lees meer

Manager Service

Wij zijn op zoek naar een Manager Service die leiding geeft aan onze serviceorganisatie van ongeveer 70 medewerkers, waarvan een groot team monteurs. Met circa 50 monteurs zorgen wij voor het onderhoud aan elk pompfabrikaat binnen Nederland en staan 24/7 paraat om storingen op te lossen.

Lees meer

Servicemonteur regio Noord-Holland

Voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

Monteur Unitbouw (fulltime)

Onze afdeling Unitbouw/Electro bouwt aan de hand van technische tekeningen en schema's standaard- en maatwerkinstallaties. Voor de Unitbouw groep zijn wij op zoek naar een monteur.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok