Vacatures - Maak van water je werk

Werken bij Duijvelaar Pompen

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Onze processen zijn geautomatiseerd omdat dit de kwaliteit en de kosten ten goede komt, maar overleg en controle is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de beste pompen en installaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden pompen vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we individuele wensen en verbeteringen snel implementeren. Alle kennis en kunde is immers altijd voorhanden.

  • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
  • 335 medewerkers
  • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
  • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
  • Export naar 100 landen


Meer over ons bedrijf


'Alle kennis en kunde op één locatie.'


Kom jij jezelf en ons bedrijf verder ontwikkelen?

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor de volgende functies:

Verkoper Buitendienst Replacement

Voor het verkoopteam in de regio Gelderland en Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Verkoper Buitendienst die de grote diversiteit aan klantgroepen ( Particulieren, VVE's, woningbouwcorporaties, industrie, gemeenten etc) van hoogwaardige technische oplossingen gaat voorzien.

Lees meer

Eerste Monteur Assemblage

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Zo bouwen we op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Eerste Monteur die het aanspreekpunt is voor het team en zorgt dat de dagelijkse praktijk op rolletjes loopt.

Lees meer

Monteur Assemblage

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Daarbij maken we gebruik van een pick to light systeem. Zo bouw je op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Monteur.

Lees meer

Verkoper Buitendienst Initieel

Wij zijn op zoek naar een Verkoper Buitendienst voor de klantgroep Installateurs en Serviceonderhoudsbedrijven. Door een goede relatie met klanten op te bouwen, overtuig je met jouw technische adviezen en offertes (nieuwe) relaties van onze producten en diensten.

Lees meer

Werkvoorbereider bedrijfsbureau

Om orders technisch te beoordelen en aan te passen, uitvoering intern goed af te stemmen en knelpunten in de realisatie pragmatisch op te lossen, zijn we op zoek naar een technische duizendpoot met gevoel voor communicatie.

Lees meer

Servicemonteur Zeeland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Rotterdam / Rijnmond om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Verkoper Binnendienst Initieel

Wij zoeken een proactieve collega die makkelijk een goede relatie opbouwt met onze klanten, hen ondersteunt met antwoorden op technische en praktische vragen en ze met kennis overtuigt van onze producten en diensten.

Lees meer

Servicemonteur Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Noord-Brabant om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Commercieel / Administratief Medewerker

Kom jij op afdeling verkoop Initieel de verkopers binnen- en buitendienst ondersteunen?

Als commercieel medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin. Wij zoeken een nieuwe collega voor 24-40 uur.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Operator die zich wil ontwikkelen om onze grotendeels geautomatiseerde processen in de productie eigen te maken en te verbeteren, kwaliteit van de onderdelen te borgen en collega's te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Lees meer

Product Manager Pompen

Door uitbreiding van het portfolio van onze verticale pompen zoekt het team van Product Management versterking. Dus vind je het leuk om een brug te slaan tussen techniek en commercie en pak je in projecten graag een proactieve rol? Dan hebben we een veelzijdige functie als Product Manager voor je waarin je meteen meedraait in het ontwikkeltraject van de nieuwste productreeks.

Lees meer

Werkvoorbereider Service

Om storingen en opdrachten technisch te beoordelen, intern en extern alles goed af te stemmen en te zorgen dat de monteurs de juiste materialen bij zich hebben, zijn we op zoek naar een technische duizendpoot met gevoel voor communicatie.

Lees meer

Business Supporter

Op de afdeling Global Sales zoeken wij een enthousiaste collega op de binnendienst. Jij bent voor onze klanten en collega's in het buitenland een persoonlijk aanspreekpunt waarop ze kunnen vertrouwen voor een goed onderbouwd technisch advies, een goede samenwerking bij grote aanbestedingen, projectopnames en het coördineren van de technische vertaling van al hun uitdagende productspecificaties.

Lees meer

Servicemonteur Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2022 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok