Vacatures - Maak van water je werk

Werken bij Duijvelaar Pompen

Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Onze processen zijn geautomatiseerd omdat dit de kwaliteit en de kosten ten goede komt, maar overleg en controle is mensenwerk. Mensen werken samen, inspireren elkaar en houden elkaar scherp. Om uiteindelijk de beste pompen en installaties te maken voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden pompen vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we individuele wensen en verbeteringen snel implementeren. Alle kennis en kunde is immers altijd voorhanden.

  • 16.000 m2 productieoppervlakte in Nederland
  • 335 medewerkers
  • Productiecapaciteit 100.000 pompen | 6.000 installaties per jaar
  • Ontwikkeling | Productie | Verkoop | Service
  • Export naar 100 landen


Meer over ons bedrijf


'Alle kennis en kunde op één locatie.'


Kom jij jezelf en ons bedrijf verder ontwikkelen?

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor de volgende functies:

Commercieel Medewerker

Kom jij op afdeling verkoop Initieel de verkopers binnen- en buitendienst ondersteunen?

Als commercieel medewerker ondersteun je jouw verkoopteam met administratieve, organisatorische en commerciële werkzaamheden in de meest brede zin. Wij zoeken een medewerker voor de afdeling Verkoop Replacement.

Lees meer

Planner Bedrijfsbureau

Voor het maken van een efficiënte productieplanning en het flexibel inspringen op bijzondere orders zijn wij op zoek naar een flexibele aanpakker die het overzicht behoudt.

Lees meer

Servicemonteur Nederland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur om ons landelijke team te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het plaatsen van nieuwe schoon- en vuilwaterinstallaties en bent daarnaast inzetbaar voor storingen en onderhoud.

Lees meer

Servicemonteur Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Medewerker Data Management

Om de data in onze computersystemen up-to-date te houden, zoeken we een gestructureerde collega die kritisch meedenkt en een sterk analytisch vermogen heeft.

Lees meer

Administratief Medewerker afdeling Service

Op de afdeling service zoeken wij een enthousiaste administratief medewerker die de planners en werkvoorbereiders met een grote diversiteit aan werkzaamheden gaat ondersteunen.

Lees meer

Servicemonteur Zuid-West Nederland

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Rotterdam / Rijnmond om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Monteur Assemblage / Spuiter

Op de afdeling Assemblage stellen wij iedere pomp op klantspecificatie samen. Daarbij maken we gebruik van een pick to light systeem. Zo bouw je op een dag vele verschillende pomptypen achter elkaar. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar handige Monteur/Spuiter.

Lees meer

Medewerker productie onderdelen

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een Productie Medewerker die zich wil ontwikkelen om, onze grotendeels geautomatiseerde productie processen eigen te maken. Door een roulatie systeem binnen de afdeling ontstaat een grote variatie in werkzaamheden, waarbij we je intern opleiden op de verschillende processen.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2021 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok