Vacatures - Maak van water je werk

Medewerker Marketing & Communicatie (0,8 fte)

Op de afdeling marketing & communicatie worden alle marketing- en communicatieactiviteiten voor zowel de nationale als de exportmarkt opgezet en uitgevoerd. Wij doen veel in eigen huis en dat vraagt om brede kennis en inzet. Wij zoeken daarom een enthousiaste en creatieve collega die ons team compleet maakt.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij Operators die zich via een intern opleidingstraject willen ontwikkelen om zich zo de, grotendeels geautomatiseerde, productieprocessen eigen te maken.

Lees meer

Verkoper binnendienst Initieel

Voor onze business unit Initieel (installatiebranche) zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst die vanuit Nederland twee rayons in België ondersteunt.

Lees meer

Hoofd bedrijfsbureau

Op het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een afdelingshoofd die naast de dagelijkse aansturing op de afdeling verantwoordelijk is voor het continue optimaliseren van de productieplanning en het oplossen van operationele knelpunten.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer