Vacatures - Maak van water je werk

Monteur Unitbouw

Wij zijn op zoek naar een Monteur om ons team in de Unitbouw te versterken!

Dit team bouwt aan de hand van technische tekeningen en schema's standaard- en maatwerk pompinstallaties.

Lees meer

Hoofd Binnendienst Verkoop

Voor een van onze verkoopafdelingen zoeken wij een Hoofd Binnendienst die een team van 18 collega's gaat aansturen.

Op kantoor bestaat deze afdeling uit teams van Verkopers Binnendienst en Commercieel Medewerkers. Deze teams ondersteunen Verkopers Buitendienst en staan ook zelf intensief in contact met onze klanten.


Lees meer

Servicemonteur Noord-Brabant en Limburg

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Noord-Brabant / Limburg om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Amsterdam en Zaanstreek

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Amsterdam of de Zaanstreek om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Achterhoek / Twente

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Achterhoek / Twente om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok