Vacatures - Maak van water je werk

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij Operators die zich via een intern opleidingstraject willen ontwikkelen om zich zo de, grotendeels geautomatiseerde, productieprocessen eigen te maken.

Lees meer

Medewerker Legionellapreventie (binnendienst)

Ter uitbreiding van ons legionellapreventieteam zoeken we een ondernemende collega met een sterk gevoel voor planning die mede verantwoordelijk wordt voor klantondersteuning in de binnendienst.

Lees meer

Servicemonteur regio Den Bosch

Voor de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

WTB Engineer

In het team van Pump Development zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwste generatie verticale en horizontale pompen. Je bent naast de ontwikkeling verantwoordelijk voor de processen die te maken hebben met de technische implementatie van deze producten op interne afdelingen.

Lees meer

Manager Service

Wij zijn op zoek naar een Manager Service die leiding geeft aan onze serviceorganisatie van ongeveer 70 medewerkers, waarvan een groot team monteurs. Met circa 50 monteurs zorgen wij voor het onderhoud aan elk pompfabrikaat binnen Nederland en staan 24/7 paraat om storingen op te lossen.

Lees meer

Servicemonteur regio Noord-Holland

Voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok