Vacatures - Maak van water je werk

Servicemonteur regio Noord-Holland

Voor de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een servicemonteur, die schoon- en vuilwaterpompen en installaties onderhoudt en in conditie houdt.

Lees meer

Medewerker Logistiek

Binnen onze afdeling Ontvangst & Expeditie worden alle logistieke handelingen verricht die men zich kan indenken binnen een organisatie. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Medewerker Logistiek.

Lees meer

Verkoper Binnendienst Export

Voor de business unit Export zijn wij op zoek naar een collega die commercie en techniek combineert, het leuk vindt om met internationale relaties te werken en om met het bestaande team onze markt in de regio AMEA actief uit te bouwen.

Lees meer

Monteur Unitbouw (fulltime)

Onze afdeling Unitbouw/Electro bouwt aan de hand van technische tekeningen en schema's standaard- en maatwerkinstallaties. Voor de Unitbouw groep zijn wij op zoek naar een monteur.

Lees meer

Verkoper Binnendienst Replacement

Voor onze business unit Replacement zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst die de komende jaren wordt opgeleid tot ervaren verkoper.

Lees meer

Servicemonteur regio Amersfoort

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur die schoon- en vuilwaterpompen en installaties in de regio Amersfoort onderhoudt en in conditie houdt. Daarnaast werk je ook, buiten de normale werktijden, volgens een rooster, als storingsmonteur. Je werkt met moderne techniek en geavanceerde systemen en heb je een moderne, goed uitgeruste servicebus tot je beschikking.

Lees meer

Operator

Voor onze afdeling Productie zoeken wij Operators die zich via een intern opleidingstraject willen ontwikkelen om zich zo de, grotendeels geautomatiseerde, productieprocessen eigen te maken.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer