Vacatures - Maak van water je werk

Hoofd Unitbouw & Elektro

Op onze afdeling Unitbouw & Elektro worden verschillende installaties en besturingen volgens klantspecificatie gebouwd. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Hoofd Unitbouw & Elektro, die zal leidinggeven aan een team van circa 17 monteurs.

Lees meer

Servicemonteur Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Eindhoven om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Servicemonteur Den Bosch

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de regio Den Bosch om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Medewerker Legionellapreventie (binnendienst)

Ter uitbreiding van het huidige Legionellateam zoeken wij een huidig DP-collega die mede verantwoordelijk wordt voor uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden.

Lees meer

Servicemonteur Randstad

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur in de Randstad om ons team van servicemonteurs te versterken! Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van onze schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Lees meer

Planner Service (24-32 uur)

We zijn op zoek naar een echte duizendpoot om de planwerkzaamheden op de afdeling Service in goede banen te kunnen leiden en die het leuk vindt, om met veel met collega's en klanten samen te werken en veel contact te hebben.

Lees meer

Gereedschapmaker

Voor onze afdeling Gereedschapmakerij zoeken we een Gereedschapmaker. Op deze afdeling worden de gereedschappen geproduceerd, die wij gebruiken om de onderdelen van onze pompen te maken. Een secuur werk, waar je flink wat technisch inzicht voor moet hebben.

Lees meer

1e Monteur Assemblage

Alle RVS pompen die wij voor de Nederlandse en Exportmarkt maken, worden gebouwd op onze afdeling Assemblage. Voor de dagelijkse aansturing van de monteurs op deze afdeling zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage.

Lees meer

Leerling Servicemonteur

Door de groei in onze serviceorganisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste jonge Leerling Monteur die vervolgens kan doorgroeien naar de functie van Monteur Service.

Lees meer

Open Sollicitatie

Staat jouw functie niet in het overzicht, maar wil je toch graag weten of je bij ons aan de slag kunt? Stuur dan een open sollicitatie

Lees meer

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Wil jij bij Duijvelaar Pompen praktijkervaring op komen doen?

Lees meer

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok