.......voor afvalwaterinstallaties

Een slimme oplossing voor de afvoer van water hebben wij zo gevonden en geleverd. Ook al staan we bekend als specialist op gebied van schoonwatertransport, we hebben door de vele onderhoudscontracten en kundige engineers net zo veel ervaring met het creëren van oplossingen voor vuil- en rioolwatertransport.

Ons assortiment omvat slimme afvalwaterinstallaties voor kleine ruimten, ideaal voor bijvoorbeeld een woonboot, maar ook grote afvalwaterinstallaties die zorgen dat tunnels en parkeergarages niet vollopen bij een stortbui, of de toiletten in een hotel niet overstromen.

Duurzame afvalwateroplossingen op maat

Vuil- en rioolwater komen we in de praktijk tegen op zeer uiteenlopende locaties en in veel verschillende hoeveelheden. Door de modulaire opbouw van de installaties kunnen wij voor bijna elke specifieke situatie een veilige en betrouwbare installatie ontwerpen en leveren.

Of de installatie wordt toegepast voor waterafvoer in een 3 km lange tunnel, een appartementencomplex, een waterzuivering of een tussengemaal, u krijgt van ons de garantie dat duurzaamheid en continuïteit voorop staanVuilwaterinstallaties

Deze installaties met een vortexpomp zijn bijzonder geschikt voor de afvoer van water met kleine bestanddelen zoals bijvoorbeeld huishoudelijk afvalwater, of water dat afstroomt in een parkeergarage of tunnel na een hevige regenbui.

Lees meer

Vuilwaterinstallaties


Rioolwaterinstallaties

De rioolwaterinstallaties zijn ontworpen voor stankdichte en betrouwbare afvoer van water met grove bestanddelen zoals fecaliën, slib, huishoudelijk afvalwater en ongezuiverd rioolwater.


Lees meer

Rioolwaterinstallaties

DP-Levelcontrol

Deze betrouwbare besturing voor vuil- en rioolwater toepassingen zorgt voor een efficiente werking van de pompen op iedere locatie


lees meer

DP-Levelcontrol pompbesturing

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok