zorg voor water

druk I afvoer I kwaliteit

De beschikbaarheid van veilig drinkwater is vanzelfsprekend. Wie denkt daar nog over na als hij onder de douche stapt, het toilet doortrekt, zijn handen wast, de wasmachine aanzet of zijn mond spoelt na het tandenpoetsen? Hetzelfde geldt voor een droge parkeergarage als het regent, je realiseert je pas het belang als het niet meer werkt.Maatwerk, onderhoud & bewaken op afstand

Wij zorgen dat water in uw gebouw vanzelfsprekend blijft. Door hoogwaardige installaties te leveren die passen bij uw verbruik, door te zorgen dat ze in tiptop conditie blijven en ze waar nodig 24/7 op afstand te bewaken om problemen vroegtijdig te signaleren.

Veilig drinkwater
Door onderzoek en oplossingen van onze experts heeft u zekerheid van veilig drinkwater in uw gebouw.

24/7 calamiteitenservice
En als u dan tóch een keer voor verrassingen komt te staan,dan komen we het direct oplossen, al is het midden in de nacht. Zo kunt u op ieder moment zorgeloos de kraan openzetten.'Op ieder moment zorgeloos
de kraan openzetten.'

Vakkundig onderhoud

'Je wilt installaties in tiptop conditie houden.'

Water aan- en afvoer zijn twee belangrijke voorzieningen in een gebouw. Je kunt niet zonder water en wateroverlast geeft schade en een hoop gedoe. Dus wil je pompinstallaties in tiptop conditie houden om uitval te voorkomen, door regelmatige inspectie & onderhoud.

Met 50 servicebussen, een landelijke dekking en ervaring in ruim 70% van de hoogbouw in Nederland is die zorg bij onze monteurs in goede handen.

Lees meer over onze landelijke serviceorganisatie
landelijke serviceorganisatie pompinstallaties
Pompinstallaties op afstand monitoren

'We bewaken uw installatie op afstand om échte problemen voor te zijn.'

Altijd zichtbaar met DP Bluelink

Ondanks alle goede zorgen en regelmatig onderhoud aan de pompen en installaties, is er helaas altijd nog een kleine kans dat er tóch een storing optreedt. Je merkt dat vaak niet omdat onze installaties meestal extra bedrijfszeker zijn ontworpen, met een dubbele uitvoering van kritische componenten, waardoor ze gewoon blijven functioneren.

Met de extra communicatie-module op uw installatie wordt draadloos een storingsmelding naar de centrale servers van Duijvelaar Pompen verstuurt, mocht er toch een storing optreden.


Lees meer over DP Bluelink.


24/7 calamiteitenservice

Altijd direct een oplossing bij uitval van uw pompinstallatie

Stapt u toch een keer een ondergelopen parkeergarage binnen of heeft u bij het tandenpoetsen geen water? Geen paniek, onze planners weten precies welke monteur het dichtste bij is om direct de oorzaak vast te stellen en het probleem voor u op te lossen.
'We zijn altijd bij u in de buurt.'

Veilig drinkwater

Bij het gebruiken van water denkt u er niet bij na of het schoon en gezond is, tenminste niet in Nederland. En dat houden we graag zo. Daarom helpen we gebouweigenaren, VvE's, woningbouwcorporaties en SOB bedrijven met het beheer van de drinkwaterkwaliteit.

Door samen met u de risico's in uw gebouw in kaart te brengen en te zorgen dat opwarming of stilstand van water en dus risico op legionellavorming, geen kans krijgt.

'Samen houden we uw water gezond.'

Lees meer over onze diensten drinkwaterkwaliteit.

beheer drinkwaterkwaliteit in gebouwen

Abonnementen voor onderhoud, service & aanvullende diensten

Lees meer over abonnementen

  • Met een abonnement heeft u altijd voorrang bij een storingsmelding.
  • We hebben ook de kennis en de materialen om het onderhoud te verrichten aan installaties van andere merken.
  • Reinigingsdiensten van o.a, putten, leidingen en afvoergoten kunnen we ook opnemen in een abonnement.
  • Diensten voor het beheer van drinkwaterkwaliteit stemmen we apart met u af.


Duijvelaar Pompen is ISO9001 / ISO14001 / ISO45001 / VCA gecertificeerd2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok