.....voor bluswaterinstallaties

Meer dan de helft van alle hoogbouweigenaren vertrouwt voor drukverhoging op een installatie van Duijvelaar Pompen. En dat is zeker niet alleen voor installaties op gebied van veilig drinkwatertransport. Menig brandsysteem of sprinklerinstallatie wordt gevoed door hoogwaardige Brand-Units die op maat worden gemaakt in onze moderne productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn.

Bluswatertransport op het hoogste niveau

Om de veiligheid te garanderen stelt de Nederlandse overheid zeer strenge eisen aan belangrijke criteria als capaciteit, druk op de aansluitpunten, drukzones, besturing van de installatie, watertoevoer en beveiliging van bluswaterinstallaties. Ook verzekeringsmaatschappijen en waterleidingbedrijven hebben strikte voorwaarden. De door Duijvelaar Pompen gebouwde installaties worden snel op maat gebouwd en voldoen aan al deze eisen.

Eco Brand-Unit

Altijd de juiste druk in kleine applicaties

De 1-pomps Brand-Unit voorziet in de juiste druk op een brandslanghaspel indien de leidingwaterdruk niet toereikend is.

Lees meer

Eco Brand-Unit bluswaterinstallatie

Brand-Unit

Betrouwbaarheid op maat

Voor gebouwen hoger dan 70 m wordt een reservepomp geadviseerd. Dan levert de reguliere reeks Brand-Units druk op de droge blusleiding. Hoe hoog een gebouw ook is.

Lees meer

Brand-Unit bluswaterinstallaties

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok