Algemeen

Maakt DP haar pompen en installaties zelf?
Ja, Duijvelaar Pompen heeft het complete ontwikkel- en productieproces in eigen hand. Ook het onderhoud van de pompen en de installaties worden door onze eigen serviceorganisatie uitgevoerd.

> Lees meer


Hoe snel kunnen jullie een pomp of installatie leveren?
Alle producten worden door ons op klantspecificatie gemaakt en kunnen wij binnen enkele weken installeren. Bij spoed-aanvragen kan dit ook sneller.


Wat is de meest energiezuinige pompinstallatie?
Een installatie met een groot schakelvat (Hydro-Unit HR). Dit vat zorgt namelijk voor een efficiënt gebruik van de pompen omdat deze, zodra ze draaien, daadwerkelijk water mogen "leveren". De pompen "blazen" zodoende het expansievat op. Zodra de pompen uit staan zal water worden geleverd uit het expansievat. Dit type installatie minimaliseert de draaitijd van de pompen en is daardoor erg energie-efficiënt.

> Lees het complete onderzoek


Wat kost een pompinstallatie?
De prijs is mede afhankelijk van de situatie en de applicatie. Naast de aanschafprijs spelen ook andere factoren, zoals energieverbruik en onderhoudskosten, een rol. In ons advies berekenen wij het complete plaatje, zodat wij de total cost of ownership zo laag mogelijk houden voor onze klanten.


Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Stuur ons een email (dp@dp.nl), bel naar 0172 48 83 88 of vul het contactformulier indien u een op maat gemaakte offerte wilt ontvangen.

Technische ondersteuning

Waar kan ik advies krijgen over welke pompinstallatie ik nodig heb?

Voor advies over reparaties, vervanging, onderhoud en alle overige vragen over pompen en installaties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 0172 48 83 88.


Wat is het voordeel van een frequentie geregelde drukverhogingsinstallatie?
Deze installatie levert een constante systeemdruk waardoor hij een hoog gebruikscomfort geeft. Een ander belangrijk voordeel is dat door het optimale gebruik van de motoren de installatie 25% zuiniger is dan een conventionele uitvoering.


Kan ik technisch advies op locatie krijgen?
Ja, onze adviseurs en Engineers kunnen u ook ter plaatse ondersteunen met advies.


Kan een ander pompfabrikaat probleemloos vervangen worden door een DP Pomp?

Ja, in bijna alle gevallen is dat heel goed mogelijk. Specifieke vragen hierover beantwoorden wij graag, neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling. Telefoon 0172 48 83 88 of stuur een e-mail naar verkoop@dp.nl.


Onderhoud

Wat houdt het 'ontzorgingsconcept' van Duijvelaar Pompen in?
Tijdens de looptijd van een onderhoudsabonnement worden reparaties gratis uitgevoerd en eventuele defecte materialen zonder kosten vervangen.


Hoe weet ik dat er onderhoud is gepleegd aan mijn installatie?
In het logboek, dat u aantreft bij de installatie, wordt elke controle (en overige opmerkingen) genoteerd. Daar kunt u dus precies zien wanneer de monteur is langs geweest en wat hij heeft gedaan. Daarnaast ontvangt u ook digitale werkbon met de uitgevoerde werkzaamheden.


Hoe vaak vindt er onderhoud plaats aan mijn installatie?
Indien u een onderhoudsabonnement heeft, komen wij 2 x per jaar langs voor onderhoud.


Is het wel echt nodig om een installatie te laten onderhouden?
Het is vanuit hygiënisch oogpunt niet alleen noodzakelijk om geregeld onderhoud te laten uitvoeren, het is zelfs wettelijk verplicht. Meer informatie: www.rijksoverheid.nl. Een andere reden is van technische aard. Een goed onderhouden installatie functioneert beter, waardoor de levensduur ervan aanzienlijk wordt verlengd.


Ik ben geen klant en heb een storing aan een installatie van een ander fabrikaat. Kan ik bij Duijvelaar Pompen terecht voor reparatie?
Ja, wij kunnen elk fabrikaat repareren, ongeacht leeftijd. U kunt altijd een abonnement bij ons afsluiten. Klanten met een abonnement krijgen voorrang bij een storing. Wilt u liever geen onderhoudsabonnement, dan kunnen wij u met een registratie-overeenkomst toch met voorrang helpen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via 0172 48 83 88, of via het contactformulier op de website.
2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok