CasaNova, Rotterdam

Er wordt een nieuwe woontoren gebouwd aan de historische Rotterdamse Wijnhaven. De luxe woontoren CasaNova met 116 koopappartementen wordt één van de nieuwe high rise iconen aan de skyline van het Maritiem District, een van de centrumgebieden van Rotterdam.

De woontoren valt op door zijn unieke driehoekige vorm, die oprijst vanuit de vierlaagse onderbouw aan de kade van de historische Wijnhaven. Op deze wijze heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Bluswaterinstallatie met kraan op locatie gezet
In opdracht van Giesbers InstallatieGroep hebben we een FU 3 DPVF geleverd. Met hulp van een kraan met een hydraulische telescopische jib-laadarm konden we de bluswaterinstallatie op zijn eindbestemming in de kelder krijgen, waar deze verder werd gemonteerd en geïnstalleerd.

De brandpompinstallatie krijgt zijn water uit een sprinkler reservoir en kan worden bediend via een 4-zone nevenpaneel. Deze is geplaatst in de commandoruimte op de begane grond voor een snelle interventie.

Veilig drinkwater
De 116 luxe appartementen worden van water voorzien door een 3-pomps Hydro-Unit Utility Line installatie met geavanceerde toerenregeling.

Droge liftschacht
In de brandweerliftschacht wordt een dompelpomp gemonteerd. Zo hebben de bewoners de zekerheid dat de schacht droog blijft en de lift blijft functioneren, ook als er door een calamiteit water instroomt.Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok