GelreDome, Arnhem

De bezoekers en medewerkers van 'Het grootste theater' van Nederland profiteren voortaan van waterdruk op het hoogste niveau. De 3-pomps Hydro-Unit Utility Line drukverhogingsinstallatie die Duijvelaar Pompen voor het GelreDome calculeerde, is voorzien van de nieuwste besturing. De installatie levert daarom in iedere situatie comfortabele waterdruk tegen optimaal rendement.

Op een evenementenlocatie varieert de afname van drinkwater sterk. Bij wedstrijden of concerten is de vraag groot en op momenten dat er in een enkele zaal een congres wordt georganiseerd, is er slechts een kleine vraag naar water. De installatie moest daarnaast voldoende water kunnen leveren aan 4 hydranten in geval van calamiteiten.

Samen met BAM Bouw en Techniek regio Oost, zijn de afnamepatronen in kaart gebracht om de juiste installatie te berekenen. De HU3 DPV85 SVP is uitgerust met de nieuwe DP-Control met geavanceerde toerenregeling. De ingebouwde intelligentie zorgt dat de besturing altijd het maximale rendement uit de pompen haalt en snel reageert op een verandering in de vraag naar water. De besturing biedt bovendien standaard de mogelijkheid om eenvoudig met een gebouwbeheersysteem te communiceren of slimme spoelfuncties in te programmeren. Hiermee is de gehele drinkwatervoorziening in het GelreDome weer toekomstbestendig gemaakt.

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok