‚Äč

.....voor bluswaterinstallaties

Meer dan de helft van alle hoogbouweigenaren vertrouwt voor drukverhoging op een installatie van Duijvelaar Pompen. En dat is zeker niet alleen voor installaties op gebied van veilig drinkwatertransport. Menig brandsysteem of sprinklerinstallatie wordt gevoed door hoogwaardige Brand-Units die op maat worden gemaakt in onze moderne productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn.

brand-unit
roestvaststalen bluswaterinstallaties

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden drukverhogingsinstallaties voor de toevoer van bluswater vanuit 1 pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we voor ieder gebouw of proces snel een maatwerk brandinstallatie leveren en is ondersteuning altijd dichtbij. Het is niet voor niets dat meer dan 60% van de hoogbouw in Nederland vertrouwt op onze service en expertise.


'Bluswatertransport op het hoogste niveau.'

Maatwerk installaties

Brandbeveiligingsinstallaties volgens de normen in iedere capaciteit


Om de veiligheid te garanderen stelt de Nederlandse overheid zeer strenge eisen aan belangrijke criteria als capaciteit, druk op de aansluitpunten, drukzones, besturing van de installatie, watertoevoer en beveiliging van bluswaterinstallaties. Ook verzekeringsmaatschappijen en waterleidingbedrijven hebben strikte voorwaarden. De door Duijvelaar Pompen gebouwde installaties worden snel op maat gebouwd en voldoen aan al deze eisen.

Bekijk onze referenties

Brand-Unit

Betrouwbaarheid op maat

  • Flexibele samenstelling
  • 1-6 pompen
  • Besturing op maat
  • Gebouwd conform de strenge richtlijnen van de Nederlandse Brandweer en de NEN 1594.


Lees meer

Brand-Unit bluswaterinstallaties brandbeveiliging

installatie brandbeveiliging

Eco Brand-Unit

Altijd de juiste druk in kleine applicaties

  • 1-pomps oplossing voor kleine ruimtes en toepassingen
  • Conform richtlijnen 'Brandbeveiligingsinstallaties' van de Nederlandse Vereniging voor Brandzorg en Rampenbestrijding


Lees meer


Een noodvoorziening tijdens het vervangen van brandpompinstallaties

Bij de vervanging van een brandpompinstallatie in een gebouw hoger dan 70 meter, is soms een tijdelijke noodvoorziening nodig bij afsluiting van het water tijdens de werkzaamheden.

Wij kunnen alles, van A tot Z, regelen..

Lees meer


Installaties in het blauw van duijvelaar

Niemand wil problemen door een tekort aan water(druk). Maar een te zware installatie is onnodig duur in aanschaf en verbruikt veel energie. Daarom hechten wij veel belang aan de ondersteuning die wij kunnen bieden bij de selectie.

Meer over maatwerk en ondersteuning


'Verzekerd van de juiste keuze'

Nederlands vakwerk

Ieder detail van onze installaties, van pomponderdeel tot het leidingwerk en de besturing, is door ons ontwikkeld en gemaakt op basis van jarenlange praktijkervaring.

Dankzij een slim en exact bouwsysteem produceren we compacte installaties binnen een dag. Grote drukverhogers, brandinstallaties of onderbrekingsinstallaties vragen vaak meer tijd. Maar dankzij alle expertise in eigen huis, kunnen we ook deze snel produceren.


Lees meer over onze fabriek in Alphen aan den Rijn2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok