Hotel Yotel, Amsterdam

We mochten meerdere pompinstallaties leveren aan Schouten Techniek voor het hotel Yotel in Amsterdam Noord. Het betreft een drukverhogingsinstallatie, een vuilwaterinstallatie voor het afvoer van vuil keukenwater en een pomp in de liftschacht. Deze laatste zorgt ervoor dat het bluswater kan worden afgevoerd naar het gemeenteriool (mocht dit ooit voorkomen).

Schouten Techniek, uit Zwaag, vertrouwde op de installaties van Duijvelaar Pompen, mede doordat zij het belang hechten aan een goede nazorg. Als er een keer wat mis zou gaan in het hotel, dient dat uiteraard zo snel mogelijk verholpen te worden. Met de 50 servicebussen van Duijvelaar Pompen is er altijd wel 1 in de buurt en 24/7 beschikbaar in het geval van calamiteiten.

Jos Conijn van Schouten Techniek en Alfred de Jong van Duijvelaar Pompen, vertellen in onderstaande video welke pompinstallaties zijn opgenomen in het project en waarom zij deze keuze hebben gemaakt:Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok