Residentie Tombeekheyde

Het Belgische Tombeekheyde was van oorsprong (1936) een sanatorium voor TBC patiënten. Na de sluiting in 1987 was het een verlaten spookgebouw geworden.

Het verloederde gebouw, een staaltje modernistische architectuur, werd door verfijnde restauratie en prachtige nieuwbouw omgevormd tot een modern woonzorgcomplex met 127rusthuiskamers en 24 assistentie-woningen. Het volledige restauratie- en bouwproject heeft ongeveer 30 miljoen euro gekost. Van Hoey Sanitaire installaties was onder andere verantwoordelijk voor vuilwater-, drink- en bluswater-installaties. Samen met Duijvelaar Pompen werden de best passende installaties geselecteerd en op maat in Alphen aan den Rijn gebouwd.

Diverse 'vuilwater installaties' met DRSK dompelpomp
De DRSK dompelpomp met open diagonale vortexwaaier heeft een grote vrije doorlaat, hoge capaciteit en indrukwekkend rendement. Niveaubesturing (via vlotters en hydrostatische druktransmitters) van meerdere pompen en de communicatie naar het gebouw-beheersysteem verloopt via de DP Levelcontrol II

3-Pomps Premium Line drukverhoger voor drinkwatervoorziening bovenste verdiepingen


2 x Breakunit met HDPE reservoir van 500 liter

FU1 DPVF85/3 Brandblusinstallatie

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok