Hydro-Unit drukverhogingsinstallaties

de betrouwbare basis


Mensen maken het verschil bij Duijvelaar Pompen. Techniek, geautomatiseerde processen en hoogwaardig materiaal zijn de basis voor een goed product, maar het afwegen van klantwensen en deze vertalen naar een ontwerp dat tot in detail aansluit op de behoefte, is mensenwerk. Zo maken we uiteindelijk de meest veilige, energiezuinige en betrouwbare drukverhogingsinstallaties voor onze klanten.

We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden drukverhogingsinstallaties vanuit één pand in Alphen aan den Rijn. Dat geeft ons een unieke positie. Zo kunnen we voor ieder gebouw of proces snel een maatwerk installatie leveren en is ondersteuning altijd dichtbij.


Geen of weinig water? Zachte straal bij het douchen? De uitgebreide product range zorgt op iedere schaal voor voldoende druk op tappunten in uw gebouw. Zo zijn er installaties die in één woning de waterdruk op peil brengen tot volledige installaties voor de hoogste wolkenkrabbers.


Hydro-Unit Single Line

Professionele 1-pomps drukverhogingsinstallatie met drinkwaterkeur

Professionele extra waterdruk hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. De Hydro-Unit Single Line is een hoogwaardige reeks 1-pomps drukverhogingsinstallaties die in de compacte uitvoering vaak wordt toegepast in kleine ruimtes en met de hoogste capaciteit de betrouwbare basis is in industriële toepassingen.

Lees meer

Hydro-Unit Premium Line

Slimme, legionellaveilige drukverhogingsinstallatie met uitgebreide besturing

Deze reeks is de standaard voor drinkwatervoorziening in gebouwen. Ontwikkeld voor legionellaveiligheid en met veel opties en keuzes om te kunnen configureren naar de perfecte samenstelling voor efficiënte drukverhoging in de meest uiteenlopende toepassingen.

Lees meer


Hydro-Unit Utility Line

Veelzijdige krachtpatser voor toepassingen die vragen om geavanceerde aansturing.

Voor veeleisende toepassingen waar de Premium Line qua capaciteit of besturing niet volstaat, biedt de Utility Line uitkomst. Deze krachtpatser kan in nauw overleg met onze R&D en afdeling Unitbouw volledig worden afgestemd op individuele specificaties.

Lees meer

Hydro-Unit Cube

Slim met ruimte en energie

Door de compacte bouw én mogelijkheid om aan de muur te monteren, is de Cube vaak goed inzetbaar om druk in meerdere trappen te verhogen op verdiepings-niveau, in plaats van in de centrale technische ruimte. Hierdoor is extra leidingwerk overbodig en energieverlies minimaal.


Lees meer

Legionellaveilige Hydro-Unit Cube


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok