Westfield Mall of the Netherlands

In samenwerking met Sanitair-Installatie Hoogendoorn B.V. hebben we diverse pompinstallaties geleverd voor het grote winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Dit winkelcentrum, met een vloeroppervlak van 117.000 m², belooft een "unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds- en entertainment bestemming te worden die het traditionele Nederlandse retaillandschap volledig herdefinieert."

Vandaag de dag kan er al volop gewinkeld en gegeten worden. De verwachting is dat het winkelcentrum in maart 2021 volledig opgeleverd zal worden.

Hoogendoorn uit Woerden vertrouwde in hun keuze voor de bluswater-, diverse drukverhogingsinstallaties en afvalwaterpompen én de serviceorganisatie op de samenwerking met Duijvelaar Pompen.

Michiel Karels, projectleider installatietechniek bij Hoogendoorn en onze collega Alfred de Jong, technisch adviseur, vertellen in deze video welke keuzes er zijn gemaakt:


Wilt u meer weten over de brandpompinstallatie? Lees dan verder via: De techniek achter de brandpompinstallatie

Meer referenties


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok