DP Bluelink

altijd zichtbaar

Ondanks alle goede zorgen en regelmatig onderhoud aan de pompen en installaties, is er helaas altijd nog een kleine kans dat er tóch een storing optreedt. Je merkt dat vaak niet omdat onze installaties extra bedrijfszeker zijn ontworpen, met een dubbele uitvoering van kritische componenten, waardoor ze vaak gewoon blijven functioneren.


Met DP Bluelink verstuurt een extra communicatie-module op uw installatie draadloos een storings-melding naar de centrale servers van Duijvelaar Pompen. U ontvangt direct een e-mail die u op de hoogte stelt. En, indien gewenst, komen wij in actie om de storing te onderzoeken en, waar nodig, op te lossen.

Zo doen wij er alles aan om te voorkomen dat een storing zich verder kan ontwikkelen tot een defecte installatie.
'We bewaken uw installatie op afstand om échte problemen voor te zijn.'De DP Bluelink communicatiemodule is eenvoudig toe te voegen aan de besturing van de drukverhogingsinstallatie.

altijd zichtbaar

24/7 bewaking in het dp controlecentrum

Iedere storingsmelding wordt door onze planners gezien en opgevolgd.U ontvangt direct een e-mail bij een storingsmelding op uw installatie

Bij een storing blijven onze installaties vaak nog gewoon functioneren. Maar afhankelijk van de oorzaak kan een storing kan de voorbode zijn van échte problemen door een defecte installatie.
Dat wil je dan natuurlijk direct weten.
Zodat je snel en preventief in kunt (laten) grijpen.


'Vertrouw op onze service- en onderhoudsorganisatie.'


Meer over onze serviceorganisatie voor onderhoud en calamiteiten


Draadloos bereik tot diep in een gebouw

Het draadloze signaal van de DP Bluelink module heeft bereik tot diep in het gebouw. En is onafhankelijk van uw internetverbinding. Dus geen gedoe met firewalls, antennes, routers, wachtwoorden...Veilig tegen hackers en signalen van buitenaf

DP Bluelink kan alleen signalen verzenden en niet ontvangen. Veilig tegen hackers! U loopt daardoor géén risico met uw watervoorziening of -afvoer.
Plug and play

De draadloze DP Bluelink-module wordt Plug & Play geïnstalleerd door onze monteur. Hij vertrekt pas als alles probleemloos werkt.

Nagenoeg iedere drink- en proceswater pompinstallatie kan met de toevoeging van DP Bluelink online worden gebracht. Oud of nieuw, van ons eigen DP merk, of andere merken.


'Nagenoeg iedere pompinstallatie kan met de toevoeging van DP Bluelink online worden gebracht.'2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok