3906b6c6dda4815a8b3b4e9bf2bcce71.jpg

......voor bluswaterpompen

Door constante innovatie en baanbrekende verbeteringen, zijn onze RVS meertraps centrifugaalpompen steeds vaker de norm voor drukverhoging en watertransport. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland op basis van 60 jaar ervaring. Energie-efficiënt, betrouwbaar en met een breed programma toepasbaar voor de hoogst gekwalificeerde bluswatertoepassingen.

Betrouwbare basis voor bluswatertransport

De verschillende RVS meertraps centrifugaalpompen vormen het hart van DP. Decennialange ervaring in productie en onderhoud van RVS pompen maken de techniek achter deze reeks uniek en de werking uitzonderlijk betrouwbaar.

Door hun betrouwbare werking vormen zij een belangrijk onderdeel van brandinstallaties in de gebouwtechniek en industrie over de hele wereld.

DPV

Verticale centrifugaalpompen

Hoogwaardige verticale meertraps proceswaterpomp die door modulaire opbouw en ruime keuze aan materiaal- en afdichtingsopties inzetbaar is voor bluswatertoevoer op uiteenlopende locaties.

Lees meer

bluswaterpomp

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok