Betrouwbare oplossingen en ondersteuning
aangepast aan de gebruiker of beheerder

Duijvelaar Pompen biedt pompoplossingen voor een grote verscheidenheid aan applicaties. Omdat ieder gebouw zijn specifieke kenmerken heeft, ontwikkelen wij producten en onderhoudsdiensten die goed aansluiten op de wensen van de eigenaar of beheerder van het soort woning.

24/7 service & onderhoud 0172-488388

VvE of beheerder van woongebouwen

Ieder wooncomplex heeft drukverhogingsinstallaties nodig en moet deze beheren. Maar welke installatie in combinatie met welk onderhoudsabonnement biedt u het meeste comfort en is het meest kostenbesparend? En hoe zorgt u dat de waterkwaliteit in uw complex voldoet aan de eisen die de overheid daar aan stelt?


Voor ieder gebouw kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning van Duijvelaar Pompen.> Naar oplossingen voor gebouwbeheerders en VvE's

Particulier / grachtenpanden

Grachtenpanden hebben vaak een of meerdere extra woonlagen ten opzichte van een regulier huis. Daardoor hebben dit soort panden vaak problemen met de aanvoer en afvoer van water, zoals:

  • te weinig waterdruk op de bovenste verdieping
  • wateroverlast in het souterrain of kelder
  • aansluitingsvraagstukken voor sanitair of (vaat)wasmachine in het souterrain


> Naar oplossingen voor particulieren en grachtenpanden


Gezondheidszorg

Betrouwbaar watertransport is een serieuze zaak, zeker in geval van patiëntveiligheid. Als technische dienst bent u dag-en-nacht verantwoordelijk voor de perfecte staat van uw pompinstallaties. U moet stilstand en storingen voorkomen, (laten) verhelpen, wetgeving naleven en kosten beperken. In al deze taken kunnen wij u ondersteunen.

> Naar oplossingen in de gezondheidszorg
2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok