Persoonlijke ondersteuning voor betrouwbare pomptechniek

Betrouwbaar watertransport is een serieuze zaak, zeker in geval van patiëntveiligheid. Als technische dienst bent u dag-en-nacht verantwoordelijk voor de perfecte staat van uw pompinstallaties. U moet stilstand en storingen voorkomen, (laten) verhelpen, wetgeving naleven en kosten beperken. In al deze taken kunnen wij u ondersteunen.

Als Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van pompen, meer dan 60 jaar praktijkervaring op het gebied drukverhogingsinstallaties en de grootste 24/7 service- en onderhoudsorganisatie op dat gebied in Nederland, stellen we onze kennis en mogelijkheden graag beschikbaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Voor iedere applicatie kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning van Duijvelaar Pompen.

  • drinkwater
  • afvalwater
  • bluswater
  • proceswater

Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over onze ondersteuning.


Wij zijn er voor u altijd!

50 ervaren monteurs onderhouden alle typen pompen en pompinstallaties, voor schoon- en vuilwatertoepassingen en circulatieprocessen. De 24/7 servicedienst staat bij storing direct paraat.

Lees meer over onze service- en onderhoudsdienst


Onderbreking van drinkwater volgens de normen

Wij ondersteunen u om de drinkwaterkwaliteit in uw totale leidingsysteem te beheren met uitleg over de wetgeving, controle en oplossingen.

Lees meer over veilig drinkwater

De juiste keuze in drukverhoging

Het leveren van de optimale waterdruk én het juiste volume is maatwerk. Met opvoerhoogtes tot wel 140 mwk en capaciteit tot 500 m3/u, biedt ons assortiment grote en kleine oplossingen die wij voor uw applicatie volledig in eigen huis ontwikkelen en produceren.

Bekijk het assortiment drukverhogers

Altijd droge voeten

Vertrouw ook voor vuil- en rioolwatertransport op Duijvelaar.
Met onze producten en diensten houden wij uw parkeerkelder, liftschacht en kelders droog.

Lees de voordelen van onderhoud
Meer over ons vuilwaterassortiment

In geval van nood

Bel 0172 48 83 88

Onze 24/7 servicedienst staat altijd paraat voor het verhelpen van storingen aan schoon- en vuilwaterinstallaties. Ook als u geen abonnement heeft!


Complete reinwaterkelders

Neem geen risico's en houd uw waterbuffer betrouwbaar. In onze oplossingen op maat staat genoeg en gezond drinkwater altijd centraal.

Bekijk de mogelijkheden

Rondleiding door onze fabriek in Alphen aan den Rijn

De pompen en installaties die zorgen dat u schoon drinkwater uit de kraan krijgt worden ontworpen en gemaakt in Nederland.

Bekijk het productieproces


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok