Oplossingen voor particulieren en grachtenpanden

Duijvelaar Pompen biedt pompoplossingen voor een grote verscheidenheid aan applicaties. Omdat ieder gebouw zijn specifieke kenmerken heeft, ontwikkelen wij producten en onderhoudsdiensten die goed aansluiten op de wensen van de eigenaar of beheerder van het soort woning.

Grachtenpanden hebben vaak een of meerdere extra woonlagen ten opzichte van een regulier huis. Daardoor hebben dit soort panden vaak problemen met de aanvoer en afvoer van water, zoals:
 • te weinig waterdruk op de bovenste verdieping
 • wateroverlast in het souterrain of kelder
 • aansluitingsvraagstukken voor sanitair of (vaat)wasmachine in het souterrain

Bel 0172 - 488 388 voor advies of een afspraak.Wij helpen particulieren en bedrijven graag met:


Onvoldoende waterdruk?


De waterdruk geleverd door het drinkwaterbedrijf is niet altijd toereikend voor panden met meer dan 3 verdiepingen. Door een te lage druk op de bovenste verdieping worden er vaak klachten ondervonden zoals bijvoorbeeld:

 • Te zachte straal bij het douchen
 • Slecht functionerende wasmachine
 • Weinig water bij de wastafel


Een compacte 1-pomps drukvehogingsinstallatie of hydrofoor biedt in dit geval uitkomst. Deze installatie zorgt voor meer waterdruk in uw waterleiding, waardoor u weer comfortabel kunt douchen op de bovenste verdieping.

> Meer informatie over de Hydro-Unit Premium Line drukverhoginsginstallaties

Wateroverlast in uw souterrain of (parkeer)kelder?

Ruimtes onder straatniveau, zoals bijvoorbeeld een souterrain, fietsenkelder of opbergruimte kunnen met hevige regenval onder water komen te staan. Een afvoergoot in combinatie met een compacte pompinstallatie houdt afstromend water buiten de deur.

Duijvelaar Pompen levert eenvoudige en geruisloze oplossingen die uw kostbare spullen droog houden.

> Meer informatie over de drainagepompen

Afvoervraagstukken voor sanitair of (vaat)wasmachine in uw souterrain?

Afvalwater van voorzieningen die lager liggen dan het riool wordt niet vanzelf afgevoerd. Wilt u een toilet, douche of vaatwasmachine in uw souterrain of kelder, dan moet de afvoer worden aangesloten op een compacte pompinstallatie die het afvalwater naar het hoger gelegen riool pompt.

Duijvelaar Pompen levert zeer compacte afvalwaterinstallaties die in een gootsteenkastje of wand passen.

> Meer informatie over compacte afvalwaterinstallaties

Professioneel onderhoud en 24/7 storingsdienst

Met een van onze onderhoudsabonnementen, weet u zeker dat de werking van de installatie structureel gecontroleerd wordt én aan de (wettelijke) eisen voldoet. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen, produceren en onderhouden van installaties, weten we precies hoe pompen en installaties in elkaar zitten. Daardoor kunnen wij onze eigen producten en die van andere fabrikaten eenvoudig repareren en in topconditie houden.Onze serviceorganisatie controleert o.a. of :

 • er geen lekkage is ontstaan
 • de keerkleppen nog goed functioneren
  (belangrijk voor de drinkwaterhygiëne en verplicht om te voorkomen dat de drinkwaterleiding van de drinkwatermaatschappij wordt besmet)
 • het systeem nog steeds optimaal is afgesteld op het verbruik
 • er geen slijtage is die de bedrijfszekerheid beïnvloedt.
Landelijke dekking en snelle responsetijd

De professionele planningsafdeling en ervaren servicemonteurs bieden u een landelijke dekking, een vast aanspreekpunt voor al uw pompoplossingen én snelle responsetijd op storingen.


 • Grootste serviceorganisatie van Nederland
 • 50 ervaren monteurs met compleet uitgeruste servicebussen voorzien van onderdelen, reservepompen en gereedschappen.
 • Maximale responsetijd bij storingen 2 uur.2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok