top_banner-1.jpg

Professionele drukverhogingsinstallaties

Als marktleider op gebied van drukverhogingsinstallaties nemen we water en kwaliteit serieus. Het is niet voor niets dat meer dan de helft van de hoogbouw in Nederland is uitgerust met een van onze installaties. En we blijven innoveren.

Geen of weinig water? Zachte straal bij het douchen? De uitgebreide product range zorgt op iedere schaal voor voldoende druk op tappunten in uw gebouw. Zo zijn er installaties die in één woning de waterdruk op peil brengen tot volledige installaties voor de hoogste wolkenkrabbers.

Hydro-Unit Premium Line

Compacte standaard voor veilig drinkwatertransport

Deze reeks is de standaard voor drinkwatervoorziening in gebouwen . Ontwikkeld voor legionellaveiligheid en betrouwbare, efficiënte drukverhoging in de meest uiteenlopende toepassingen.


Lees meer

Legionellaveilige Hydro-Unit Premium Line

Hydro-Unit Cube

Slim met ruimte en energie

Door de compacte bouw én mogelijkheid om aan de muur te monteren, is de Cube vaak goed inzetbaar om druk in meerdere trappen te verhogen op verdiepings-niveau, in plaats van in de centrale technische ruimte. Hierdoor is extra leidingwerk overbodig en energieverlies minimaal.


Lees meer

Legionellaveilige Hydro-Unit Cube

Hydro-Unit Utility Line

Veelzijdige krachtpatser voor veeleisende toepassingen

Voor uitzonderlijk zware, zeer veeleisende toepassingen waar de Premium Line qua capaciteit niet volstaat, biedt de modulaire Utility Line uitkomst. Deze krachtpatser kan in nauw overleg met onze R&D en afdeling Unitbouw volledig worden afgestemd op individuele specificaties.

Lees meerHydro-Unit Utility Line

Hydro-Unit Eco

Compacte 1-pomps drinkwaterinstallatie

Professionele extra waterdruk hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. De Hydro-Unit Eco is een hoogwaardige reeks 1-pomps drukverhogingsinstallaties die is ontworpen voor kleine drinkwatertoepassingen waarbij constante waterdruk bij wisselende afname nodig is.

Lees meer
2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok