Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als producent van pompen en drukverhogingsinstallaties staat Duijvelaar midden in de maatschappij. Om te beginnen omdat pompen stroom gebruiken, en op wereldschaal zelfs goed is voor een substantieel deel van alle energieverbruik. Daarom investeren we continu in het ontwikkelen van efficiëntere pompen, met hoge MEI waarden (EUR guidelines) en zuinige motoren.


ISO 26000 zelfverklaring

Maar onze verantwoordelijkheid gaat verder, vinden we. In ons handelen willen we bijdragen aan een betere wereld. Hoe we dat zien is vastgelegd in een zelfverklaring volgens de internationale richtlijn ISO 26000 "Guidance on Social Responsibility".

Het betreft hier stellingname op het gebied van ethisch gedrag, milieuvervuiling, kinderarbeid of belangenverstrengeling rondom economie en milieu. Concreet vertaalt het zich in bijvoorbeeld 100% recyclebare pompen en productieafval, minimaal materiaal- en energieverbruik in de productie en heldere instructies hoe we handelen als we ongewenste situaties tegenkomen.


"In ons dagelijks handelen willen we bijdragen aan een betere wereld."


Kwaliteit & Certificering

Duijvelaar Pompen streeft naar maximale bedrijfszekerheid, veiligheid en kwaliteit in alle interne én externe processen. Die hoge eisen aan ons productieproces en de manier waarop wij onze diensten uitvoeren, laten wij toetsen door verschillende instanties.

Duijvelaar Pompen is ISO9001 / ISO14001 / ISO 45001 / VCA / BRL 6010 gecertificeerd

2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok