Terug naar overzicht

Bezoek ons tijdens de Aqua NL, stand B114

19 maart 2019

Maak kennis met vakmanschap van Nederlandse bodem

Kom tijdens de Aqua Nederland alles te weten over onze hoogwaardige RVS pompen en pompsystemen en hoe deze van ruw plaatmateriaal tot complete installatie in onze fabriek in Alphen aan den Rijn worden gemaakt.

Op onze stand B114 nemen onze specialisten u graag mee langs de nieuwste innovaties en beantwoorden al uw vragen.

We kunnen bijvoorbeeld heel duidelijk demonstreren, onder meer met het PompLab, waarom de drukverhogers van Duijvelaar legionella-veilig zijn. Door het toepassen van speciale doorstroom appendages en het vermijden van dode leidingen nemen we de voedingsbodem voor de legionella bacterie weg.

We kunnen uitleggen waarom een maatwerk installatie altijd de beste keuze is. En hoe het modulaire productie-systeem ons in staat stelt om snel en flexibel maatwerk te leveren.

Met het PompLab demonstreren we de theorie in praktijk. We laten zien wat het negatieve effect van verkeerde keuzes is op energiegebruik en levensduur. Hoe onderdrukbeveiliging werkt, en hoe je wensdruk en grenswaarden bepaalt.

Ook bij vuil- en rioolwater installaties onderscheidt Duijvelaar zich door het juiste advies. Door de hoogwaardige producten én de ervaring van onze specialisten in het berekenen van de benodigde capaciteit en bepalen van de beste besturing. Zodat u jarenlang kunt vertrouwen op een installatie die probleemloos blijft functioneren.

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok