Terug naar overzicht

Drukverhogingsinstallaties nóg Legionellaveiliger

29 april 2014

De betrouwbare, energiezuinige drukverhogingsinstallaties van de Hydro-Unit premium line zijn uitgerust met een aantal bijzondere nieuwe appendages. Deze innovaties zorgen ervoor dat de installaties meer dan ooit voldoen aan de eisen van de meest kritische inspecteur én klant.

Door Duijvelaar Pompen ontworpen features maken de installaties volledig zelf doorstromend en daarmee vervalt de noodzaak om het aantal (verversingen (schakelingen) van het drukvat te registreren. Dat is op gebied van waterbeheer en installatiegemak voor iedereen een zorg minder.

Zeer korte leidingeinden
De leiding is op de kortst mogelijke lengte afgekapt om stilstaand water te voorkomen. Op locatie kan naar eigen inzicht nog worden bepaald aan welke zijde de afgekapte kant wordt gemonteerd.

Doorstromende stuurleidingen en kogelkranen
De voordrukbeveiliging en de persdrukopnemer zijn middels een flowjet aangesloten en het ontwerp van de kogelkranen is vernieuwd. Zo worden ook de zeer korte stuurleidingen en de ruimte achter de kogel volledig doorgespoeld.

Uniek T-stuk voor doorstromend drukvat
Voor iedere variant van de installatie is het drukvat doorstromend gemaakt met een speciaal ontwikkeld T-stuk. Door o.a. een vernauwing in de appendage wordt lokaal extra snelheid opgebouwd waardoor zelfs het drukvat van toerengeregelde installaties (FR) wordt gespoeld.

Meer specificaties van de installatie vindt u in de technische data


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok