Terug naar overzicht

Duijvelaar Pompen bestaat 65 jaar!

15 juli 2020
Wij vieren 65 jaar vakmanschap!

Toen de heer Duijvelaar zijn bedrijf op 1 juli 1955 liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel in den Haag had hij nooit gedacht dat zijn eenmanszaak 65 jaar later een leidend ontwerper en fabrikant van pompen en pompinstallaties zou zijn. Dat drukverhogingsinstallaties met zijn merknaam in meer dan 70% van de hoogbouw in Nederland voor waterdruk zorgen en 50 servicebussen er dagelijks voor zorgen dat pompinstallaties in tiptop conditie blijven.

Er is in 65 jaar veel veranderd, maar het vakmanschap en pragmatisme is altijd gebleven. Dat heeft ons gemaakt wie we zijn en zal ons ook in de toekomst altijd verder brengen.

Zo vieren wij 65 jaar vakmanschap in 2020! Van alle ontwikkelingen door de jaren heen hebben we een mooi overzicht gemaakt. Deze kunt u lezen op: www.dp.nl/historie


Hoe goed kent u ons eigenlijk?

Nu we ons 65 jarig jubileum vieren, blikken we terug in de tijd…
We zijn in de archieven gedoken en hebben allerlei leuke foto's en anekdotes over het bedrijf gevonden!

Hoe goed kent u ons eigenlijk? Weet u misschien in welke stad Duijvelaar Pompen haar eerste onderhoudsadres had?


Antwoord:

Een van de eerste onderhoudsadressen was aan de Smaragdhorst in Den Haag, Mariahoeve. Daar stonden ketel installaties met een handgestuurde compressor. De adressen werden afgereden op een brommer met een gereedschapskoffer achterop!


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok