Terug naar overzicht

Feka-Unit C opvoerinstallatie nu nóg compacter voor de kleinste ruimten

11 augustus 2016

Het ruime assortiment opvoerinstallaties van Duijvelaar Pompen is recent uitgebreid met de kleinste volwaardige rioolwaterinstallatie in de reeks Feka-Unit C. Door de zeer compacte inbouwmaten van 650x320x405 millimeter en schakelvolume van 10 tot 17 liter is het perfect geschikt voor toepassing direct achter een toilet, in een kruipruimte of in een kast.


Eenvoudig en snel te plaatsen

De compacte installatie met geïntegreerde vuilversnijder kan worden toegepast op persleidingen vanaf 32 mm doorsnede en is daardoor veelzijdig inzetbaar zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. De Feka-Unit C wordt compleet geleverd met aansluitingen die zijn geoptimaliseerd op de huishoudelijke standaard en kan daarom direct worden aangesloten op het leidingwerk.


De installatie die overal past

Door de bijzondere flexibiliteit en stille werking kan de pomp niet alleen in technische ruimtes worden opgesteld, maar ook direct achter het bad, toilet of een geschikte voorzetwand. Het is daardoor een duurzaam alternatief voor de WC-vermaler.


Voordelen

  • Installatie die voldoet aan de eisen conform de norm 12050-1:2015
  • Volledig overstroombare, kant-en-klaar aansluitbare enkelpompsinstallatie met gas- en waterdicht kunststof reservoir incl. centrifugaalpomp met vuilversnijder
  • Geschikt voor vrije opstelling, maar ook voor opstelling achter een voorzetwand (inbouwdiepte > 300 mm)
  • Nagenoeg verstoppingsvrije werking
  • Ideaal voor woningen of woonboten: geoptimaliseerd op huishoudelijke standaard
  • Stille werking
  • Eenvoudig andere sanitaire voorzieningen aan te sluiten


> naar de productpagina2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok