Terug naar overzicht

Heeft u de controle over gezond drinkwater voor uw bewoners?

8 oktober 2018

Schoon drinkwater uit de kraan is niet vanzelfsprekend, maar als eigenaar van een collectieve drinkwaterinstallatie bent u als VvE verplicht om bewoners die zekerheid wel te bieden. Neemt u de juiste maatregelen om de continuïteit en kwaliteit van drinkwater te waarborgen?

Bij het leveringspunt wordt de wettelijke verantwoordelijkheid om de kwaliteit en continuïteit van drinkwater te waarborgen, overgedragen aan de gebouweigenaar. Omdat de installaties van Duijvelaar Pompen in veruit de meerderheid van alle hoogbouw in Nederland zorgen voor het drinkwatertransport, hebben we de continuïteit en veiligheid van dat drinkwater ook onze zorg gemaakt.

Iedere gebouwbeheerder en VvE kan bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het invullen van de wettelijke zorgplicht. Tijdens een persoonlijk gesprek op locatie of tijdens de infomatiebijeenkomsten van VvE Belang in de maanden oktober t/m december.2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok