Terug naar overzicht

Ontmoet ons op Installatie Vakbeurs Hardenberg en VvE bijeenkomsten

6 september 2022

Wij geven u het liefste een persoonlijk advies. Zo kunnen we alle details doornemen en bent u zeker van de juiste oplossing.

In de week van 13 september rijden de meeste van onze adviseurs daarvoor niet door heel Nederland, maar staan ze voor u klaar op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg én op de landelijke VvE Voorlichtingsbijeenkomsten in Zwolle (13 sept.), Rotterdam (20 & 21 sept.) en 's-Hertogenbosch (26 & 27 sept.). Loop vooral even langs de stand, want met verschillende demo installaties kunnen we u laten zien hoe belangrijk het is om een installatie te kiezen die precies past bij uw situatie en om deze goed te onderhouden. Natuurlijk praten we u ook graag bij over de laatste innovaties.

Bestel hier uw gratis kaarten voor Installatie Vakbeurs Hardenberg: Kaarten bestellen


Nieuwe besturing voor drukverhogingsinstallaties

In Hardenberg demonstreren onze adviseurs u graag onze nieuwe besturing voor de drukverhogingsinstallaties. De DP-Control heeft een compleet nieuw ontwikkelde intelligentie, is uitgerust met een groot communicatief display en kan eenvoudig worden bediend, ook via de App. Maak via een tablet of telefoon connectie met de installatie op de stand en ontdek welke functionaliteiten we hebben toegevoegd.


DP Bluelink; altijd zichtbaar

Tijdens de landelijke VvE Dagen geven we extra toelichting op DP Bluelink. Voeg deze communicatiemodule toe aan de besturingskast en u bent 24/7 verbonden met uw installatie. De module verstuurt een betrouwbaar draadloos signaal, zodat u als gebruiker of beheerder altijd weet wat de status van de installatie is. In geval van een storing ontvangt u direct een e-mail en komt onze serviceorganisatie in actie om de storing te onderzoeken en, waar nodig, op te lossen.


Zorg voor waterafvoer

Net als bij drukverhogingsinstallaties, kunt u ook voor vuil- en rioolwater installaties op ons snelle maatwerk rekenen. Wij bieden een ruime keuze uit goede producten, maar het is vooral de persoonlijke ondersteuning bij berekening, plaatsing en calamiteiten die het verschil maakt.


Zorg voor drinkwaterkwaliteit

Door het unieke, doorstromende ontwerp zijn onze drukverhogingsinstallaties standaard legionellaveilig, maar er is meer van invloed op de drinkwaterkwaliteit in uw gebouw. Wij kennen alle wet- en regelgeving en kunnen u ondersteunen door de risico's in uw gebouw in kaart te brengen en te zorgen dat opwarming of stilstand van water en dus risico op legionellavorming, geen kans krijgt.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok