Terug naar overzicht

Reeks Hydro-Units BIM ready

12 juni 2015

BIM is de afkorting voor Building Information Modelling (of: Model) en staat voor een integrale aanpak van bouwprojecten en het design en presentatie daarvan in één virtueel gebouwmodel, inclusief alle gerelateerde informatie, zoals tekeningen, berekeningen, bestekken, materiaallijsten en planning. BIM zal ook in het beheer van een gebouw een belangrijke rol spelen.

MEP-engineers kunnen de Revit-families en 3D-componenten van de Premium Line en de Cube installaties direct gebruiken in hun BIM-proces. Duijvelaar Pompen heeft deze laten ontwikkelen en opnemen in de uniforme objectenbibliotheek van MEPcontent: www.mepcontent.eu.

Deze bestanden bevatten up-to-date grafische en parametrische productinformatie en zijn gratis te downloaden door installateurs, adviseurs, groothandels, onderhoudsdiensten en OEM-partners.

De Revit-families en 3D-componenten bevatten alle informatie die nodig is om zowel in een generiek als specifiek model de gewenste representatie te kunnen geven en systeemberekeningen te kunnen uitvoeren. De elementen bevatten een symbolische, een maatvaste en een 3D-weergave en onze productcodes. Daarnaast geeft een link direct toegang tot de complete technische data en de pompgrafieken in de uitgebreide documentatie.

Onze Revit families voldoen aan de EMCS standaard, die zoveel mogelijk de bestaande normen en richtlijnen van Autodesk (Autodesk Content Guide) en Nederlandse en Europese norminstellingen (bijvoorbeeld ETIM, VDI 3805, EN, BS) volgt. Deze standaard garandeert kwalitatief hoogwaardige en uniforme content voor de installatiesector in Europa en daarbuiten.

Klik hier om naar de bestanden te gaan2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok