Terug naar overzicht

Specialisten drinkwater wet- en regelgeving krijgen kijkje in de keuken

17 december 2017

Een delegatie met specialisten op het gebied van Nederlandse én Europese drinkwater wet- en regelgeving bezocht recent onze fabriek in Alphen aan den Rijn.

De groep bestond uit vertegenwoordigers van (toen nog) het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Europese commissie voor drinkwaterveiligheid, de Commissie van Deskundigen (adviseurs voor wet- en regelgeving voor drinkwater in Nederland), KIWA, RIVM, FME en Envaqua.

Vanuit FME (Holland Pomp Groep) & Envaqua was Duijvelaar gevraagd om een kijkje in de keuken te geven. Wij hebben kunnen laten zien hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit en drinkwaterveiligheid van onze producten én wat erbij komt kijken om wereldwijd aan wet- en regelgeving te voldoen.

Onze boodschap was dat Duijvelaar voorstander is van één drinkwatercertificaat dat in alle landen van Europa geldt. Zodat we niet voor meerdere landen verschillende certificaten hoeven aan te vragen en te onderhouden én we onze installaties op één manier kunnen produceren.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok