Terug naar overzicht

Uitbreiding Premium Line...

12 juli 2016

Onze Premium Line reeks drukverhogingsinstallaties, is de standaard voor drinkwatervoorziening in gebouwen. Ontwikkeld voor legionellaveiligheid en betrouwbare, efficiënte drukverhoging in een breed toepassingsgebied. Door een uitgebreid assortiment kan een installatie precies op maat worden geselecteerd, wat altijd zuiniger is dan een installatie die meer capaciteit en druk kan leveren dan ooit wordt aangesproken.

De Premium Line reeks is nu verder uitgebreid, waarmee hogere en grotere gebouwen binnen het bereik komen. De maximale opvoerhoogte ging van 85 naar 120 mWk en de capaciteit van 24 naar 40 m³/h.

Utility Line voor veeleisender toepassingen

Voor veeleisender toepassingen, waar de Premium Line niet volstaat, biedt de modulaire Utility Line uitkomst. Deze krachtpatser kan in nauw overleg met onze engineering volledig worden afgestemd op individuele specificaties. De Utility Line gaat tot maximaal 750 m³/h en 400 mWk.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok