‚Äč
Terug naar overzicht

Uitgebreide mogelijkheden voor certificering

3 februari 2016

Veel van onze pompen hebben een internationaal drinkwaterkeurmerk zoals WRAS, ACSof NSF/ANSI 61. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld ATEX of Marine certified motorente leveren. Maar we gaan nog veel verder.

Zo is het voor de auto industrie bijvoorbeeldbelangrijk om zeker te weten dat er geen siliconen vrijkomen bij het gebruik van een pomp.Dat kan namelijk voor enorme problemen zorgen bij het spuiten van de lak.Voor siliconenvrije pompen hebben we een speciale montage- en reinigingsroutineontwikkeld, waarmee we die zekerheid bieden.Met na afloop een certificaat, zodat onze klantzijn afnemers weer kan verzekeren van probleemloos gebruik.

Op klantverzoek vinden ook regelmatig, zogenaamde 'Witness-testen' plaats, waarbij expertsvan Lloyds, Veritas of een andere certificerende instantie aanwezig zijn in onze testruimte.Deze externe specialisten controleren of wij de testen goed uitvoeren en of deze aan degewenste resultaten voldoen


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok