‚Äč
Terug naar overzicht

VSK 2022; log in op de nieuwe besturing en ontdek onze afvalwaterinstallaties

25 april 2022

We hebben er even op moeten wachten, maar van 17 tot en met 20 mei kunnen we u dan eindelijk onze innovaties weer live laten zien.

Nieuwe besturing voor de drukverhogingsinstallaties

Zo demonstreren onze adviseurs u graag onze nieuwe besturing voor de drukverhogingsinstallaties. De DP-Control heeft een compleet nieuw ontwikkelde intelligentie, is uitgerust met een groot communicatief display en kan eenvoudig worden bediend, ook via de App. Maak via een tablet of telefoon connectie met de installatie op de stand en ontdek welke functionaliteiten we hebben toegevoegd.

DP Bluelink; altijd zichtbaar

Met de toevoeging van onze communicatiemodule DP Bluelink aan de besturingskast bent u 24/7 verbonden met uw installatie. De module verstuurt een betrouwbaar draadloos signaal, zodat u als gebruiker of beheerder altijd weet wat de status van de installatie is. In geval van een storing ontvangt u direct een e-mail en komt onze serviceorganisatie in actie om de storing te onderzoeken en, waar nodig, op te lossen.

Zorg voor waterafvoer

Net als bij drukverhogingsinstallaties, kunt u ook voor vuil- en rioolwater installaties op ons snelle maatwerk rekenen. Wij bieden een ruime keuze uit goede producten, maar het is vooral de persoonlijke ondersteuning bij berekening, plaatsing en calamiteiten die het verschil maakt.

Klik voor gratis kaarten: VSK 2022 (jaarbeurs.nl)

'Registreer gratis via de link en bezoek ons op stand C064 in Hal 8'2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok