Ontzorgen

De service van Duijvelaar Pompen reikt verder dan de landelijke onderhoudsorganisatie en storingsdienst voor pompen en pompinstallaties. Onze technisch adviseurs ontzorgen u ook graag op gebied van het beheer van de drinkwaterkwaliteit, legionellapreventie & beheersplannen en preventieve reiniging van putten, regengoten en gemalen.

Onderhoud en aanvullende serviceactiviteiten kunnen wij ook in opdracht van service- en installatiebedrijven uitvoeren.


Meer informatie over de aanvullende onderhoudsdiensten.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, offerte aanvragen of een technische vraag stellen?

Neem contact op met onze adviseurs:

+ 31 (0)172 48 83 88

verkoop@dp.nl


> online offerte aanvragen

Voorkomen en oplossen Legionellabesmetting

Alhoewel veel van onze installaties volledig doorstromend zijn en daarmee speciaal zijn ontwikkeld om legionellabesmetting te voorkomen, bestaat dat gevaar natuurlijk nog wel in het drinkwaterleidingnetwerk in het gebouw zelf. Wij vinden de waterkwaliteit in uw gebouw ook onze zorg, daarom bieden wij u een hygiënisch onderhoudsplan als losse dienst of als onderdeel van uw serviceabonnement. Duijvelaar Pompen heeft alle expertise om de kans op besmetting en de daadwerkelijke besmetting te onderzoeken en op te lossen. Uiteraard kunnen we u ook ondersteunen ondersteunen bij het opstellen van wettelijk verplichte beheersplannen.

> Lees meer over onze diensten voor Legionellapreventie

(Periodieke) put reiniging

Er komt van alles in het riool terecht, waardoor een afvalwaterpomp heel wat te verduren krijgt. Door de verschillende bestanddelen en concentraties van stoffen in het water bestaat de kans dat de put vervuild raakt en het transport van afvalwater gehinderd wordt.Regelmatig zien wij storingen als gevolg van een verstopte vuilwaterput of (pers)leiding door bladeren en/of vuil. Periodieke controle van de werking van de pomp en preventieve reiniging kunnen veel overlast voorkomen en tevens zorgen voor een betere bedrijfsvoering van uw installatie. Bij deze reiniging kunnen ook de regengoten en pers- en toevoerleidingen naar de put opgenomen worden.

Wij reinigen onder meer:

  • rioolwaterpompen
  • vuilwaterpompen
  • gemalen
  • leidingen
  • vetputten
  • regengoten
Onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op het gebied van drukverhoging en afvalwatertransport kunnen wij u op een efficiënte en klantvriendelijk manier veel werk uit handen nemen. Ook wanneer u voor grote opdrachtgevers grote hoeveelheden installaties onderhoudt.

Wij onderhouden duizenden installaties in:

  • woningbouw en utiliteit
  • industrie
  • overheid
  • marine

Onderhoud clusteren

De installaties die u in onderhoud heeft bevinden zich binnen een bepaald gebied of zijn gebonden aan een specifieke klant. Wij bieden u de vrijheid om een cluster met installaties samen te stellen, op de manier waarop het u het beste uitkomt.


Installaties in bedrijf stellen

Op verzoek kunnen we onze installaties waar ook ter wereld 'in bedrijf stellen'.

We regelen deze dan optimaal in en leveren de installatie perfect werkend op, met alle daarbij behorende documentatie. Meestal vormt een trainingssessie aan het technisch verantwoordelijk personeel ter plaatse onderdeel van de overdracht.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok