​

Pompen en installaties voor afvoer van afvalwater

Afvalwaterinstallaties

Afvalwaterinstallaties

Vuil- en rioolwater komen we in de praktijk tegen op zeer uiteenlopende locaties en in veel verschillende hoeveelheden. Door de modulaire opbouw van de installaties kunnen wij voor bijna elke specifieke situatie een veilige en betrouwbare installatie ontwerpen en leveren.


> Bekijk het assortiment

Compacte afvalwaterinstallaties

Compacte
afvalwaterinstallaties

Woonboten, grachtenpanden, vakantiewoningen, allemaal applicaties die niet altijd zijn aangesloten op het openbaar riool. Onze compacte installaties zorgen ervoor dat afvalwater ook in deze situaties veilig en stankvrij wordt afgevoerd.


> Bekijk het assortiment

Vuil- en rioolwaterpompen

Afvalwaterpompen

Het te verpompen medium bepaalt het toe te passen pomp- en waaiertype. Ons assortiment bestaat uit een eenvoudige drainagepomp tot aan een explosieveilige, geheel roestvaststalen industriële pomp.> Bekijk het assortimentOverstroombeveiliging

Hoe goed uw pompinstallatie ook is, als regenwater niet meer op het riool kan worden afgevoerd, lopen garages, kelders/souterrains, hellingbanen en dockshelters onder water. Met enorme schade aan opgeslagen spullen als gevolg. Met de overstroombeveiliging van Duijvelaar kunt u dit voorkomen.


> Lees meerVerzekerd van de juiste keuze

Het inrichten van afvalwatertransport in/om een gebouw of project vraagt om meer dan een partner met een compleet assortiment. Ruime keuze uit goede producten is een voorwaarde, maar het is vooral de combinatie van onze ervaring, flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning die het verschil maakt.

  • Een berekening op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Snelle configuratie en productie op maat
  • Vrijblijvend bestekadvies


Lees meerPompmatrix

Pompmatrix

Productvergelijking vuil- en rioolwaterpompen

Klik om te vergroten


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok