Kleine, professionele afvalwaterinstallaties voor individuele woningen

Woonboten, grachtenpanden, vakantiewoningen, allemaal applicaties die niet altijd zijn aangesloten op het openbaar riool. Onze compacte installaties zorgen ervoor dat afvalwater ook in deze situaties veilig en stankvrij wordt afgevoerd.

'Pompen en mensen waarop u kunt vertrouwen'

Vuilwaterunits

Deze compacte box met geïntegreerde pomp is voor gebruik binnen. Bijvoorbeeld in een lager gelegen ruimte of woonboot.

  • Past in een gootsteenkastje
  • Wordt vaak toegepast voor huishoudelijk afvalwater, zoals afvoer van een gootsteen of wasmachine.


Lees meer

Compacte vuilwater afvoerunit
Compacte rioolwater afvoerunit

Rioolwaterunits

Een compact reservoir met geïntegreerde rioolwaterpomp die zorgt dat rioolwater in situaties waarin het monteren van een rioolwaterpompinstallatie in een verzamelput niet mogelijk is, toch wordt afgevoerd naar het openbaar riool.

  • 1- of 2-pomps installatie
  • Flexibel op te stellen
  • Is geschikt voor afvoer van rioolwater met fecaliën.


Lees meer

Maatwerk voor uw applicatie

Bij Duijvelaar Pompen geloven wij in de juiste installatie en ondersteuning. U wilt zeker weten dat een vuil- of rioolwaterinstallatie onder alle omstandigheden, jarenlang zijn werk betrouwbaar blijft doen. Dat alles goed is doordacht en niets over het hoofd is gezien. Zodat ook bij extreme regenval en vervuiling van de put of goot, de parkeerkelder, liftschacht en kelders droog blijven.2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok