Partner in maatwerk en projectenMet een relatief zware engineeringafdeling en voldoende vakmanschap en capaciteit in de productie, kunnen we maatwerkprojecten efficiënt invullen:


  • Snelle doorlooptijden
  • Weinig schakels
  • Geen bureaucratie.
  • Heldere communicatie
  • Afstemming met de opdrachtgever
  • Certificering of specifieke documentatie waar nodig.

De projecten lopen uiteen van speciale seals, motoren of lagering in een pomp, tot complete reinwaterkelders of hogedrukreinigingsinstallaties om turbines van energiecentrales te reinigen.

Private label pompen

Omdat we een flexibele, betrouwbare productiemethode hebben ontwikkeld is het voor ons relatief eenvoudig om ook pompen voor derden te produceren, ook bij relatief kleine aantallen.

Wij produceren in opdracht onder andere pompen voor de OEM die de pomp gebruikt als onderdeel van een grotere installatie, bijvoorbeeld een wasstraat en brandblusunit, of omdat partijen meertraps centrifugaalpompen onder eigen merk op de markt willen brengen.

Ook kunnen wij in opdracht complete wash skids of containers bouwen met een private label.


Uitgebreide mogelijkheden voor certificering


Veel van onze pompen hebben een internationaal drinkwaterkeurmerk zoals WRAS, ACS of NSF/ANSI 61. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld ATEX of Marine certified motoren te leveren. Maar we gaan nog veel verder.

Zo is het voor de auto industrie bijvoorbeeld belangrijk om zeker te weten dat er geen siliconen vrijkomen bij het gebruik van een pomp. Dat kan namelijk voor enorme problemen zorgen bij het spuiten van de lak. Voor siliconenvrije pompen hebben we een speciale montage- en reinigingsroutine ontwikkeld, waarmee we die zekerheid bieden. Met na afloop een certificaat, zodat onze klant zijn afnemers weer kan verzekeren van probleemloos gebruik.

Op klantverzoek vinden ook regelmatig, zogenaamde 'Witness-testen' plaats, waarbij experts van Lloyds, Veritas, DNV of een andere certificerende instantie aanwezig zijn in onze testruimte. Deze externe specialisten controleren of wij de testen goed uitvoeren en of deze aan de gewenste resultaten voldoen.
Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok