dp slotbuis

altijd toegang

Pompinstallaties verrichten cruciaal werk. Werk dat vaak niet onderbroken kan en mag worden. Of tenminste niet te lang. Daarom bieden wij sleutelbeheer op locatie door middel van een zogenaamde slotbuis. Wel zo makkelijk als we direct bij uw pompinstallaties kunnen in geval van calamiteiten en u niet thuis hoeft te blijven voor onderhoud.
24 uurs servicedienst


'Onderhoud uitvoeren en storingen oplossen zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn.'

RVS sleutelkluis op locatie

De slotbuis is een roestvaststalen kokervormige kluis die ruimte geeft aan een aantal sleutels. Deze kluis wordt geplaatst in een buitenwand van, of dichtbij, het gebouw waar de installatie staat. De sleutelkluis wordt veilig afgesloten met een 'moedersleutel', die wij in ons beheer hebben. Zo kunnen wij altijd bij de installaties als dat nodig is.


Veilig beheer en snelle response bij storingen

Het beheren van uw sleutel met behulp van de slotbuis heeft voor u een aantal voordelen:

• Veiligheid gegarandeerd
De slotbuis mag met recht een kluis worden genoemd en is optimaal beschermd tegen inbraak en vandalisme.

• Tijdsbesparend; snelle oplossingen
U hoeft als beheerder of eigenaar niet aanwezig te zijn tijdens het bezoek van onze monteurs. Zij kunnen altijd direct bij de installatie. Dat resulteert o.a. in snelle oplossingen bij storingen binnen, maar vooral ook buiten, reguliere werktijden.

Ook als er een contactpersoon is gewijzigd, hebben wij altijd toegang tot de installatie.

Het plaatsen van de slotbuis

U kunt van tevoren aangeven waar u de slotbuis wilt hebben. Deze locatie leggen we vast in het stambestand van de installatie. Een monteur van Duijvelaar Pompen zal daarna het kluisje plaatsen. Hiervoor wordt er door ons een klein gat met 4,5 cm doorsnede in de muur geboord waar de buis netjes en zonder lijmresten in wordt vastgelijmd.


De sleutelkluis bestaat uit 3 onderdelen:

• De koker, deze wordt in de wand gemonteerd
• Het binnenwerk
• Het cilinderslot

Locaties clusteren

Als u meerdere onderhoudscontracten heeft afgesloten bij Duijvelaar Pompen, wordt er in overleg met u bepaald welke adressen het meest efficiënt zijn om een slotbuis te plaatsen. Er worden dan toegangssleutels van meerdere locaties in 1 buis geborgen. Door te clusteren kan het aantal slotbuizen en daarmee ook de plaatsingskosten minimaal blijven.

Ook profiteren van een slotbuis?

Wilt u verzekerd zijn van een ononderbroken werking van uw pompinstallatie? Vul dan het 'Aanvraagformulier Slotbuis' in. De slotbuis wordt dan zo snel mogelijk geplaatst.

> Slotbuis aanvragen

Eenmalige bijdrage
Wij vragen een kleine eenmalige bijdrage in de kosten voor het aanbrengen van de slotbuis.Na eventuele beëindiging van de contractuele overeenkomst vervangen wij op verzoek het cilinderslot door een standaard exemplaar (of een door u aan te leveren slot dat binnen uw sleutelsysteem past). U kunt op dat moment zelf profiteren van de slotbuis.

'verzekerd van een ononderbroken werking van uw pompinstallatie'


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok