‚Äč

Pomp niet berekend op capaciteit

Een pomp die het water bij piekbelasting niet snel genoeg kan wegpompen geeft wateroverlast omdat hij te klein is geselecteerd. Wij rekenen vrijblijvend uit wat de juiste capaciteit is voor uw gebouw.

Verstopte leidingen / vervuilde put

Te veel vuil in uw afvalwaterput zorgt voor slijtage van de pomp, verstopping in de leidingen of het vastlopen van de pomp. Met inspectie en eventuele reiniging zijn wij deze problemen voor.

(Reserve)pomp die niet functioneert

Wanneer u een installatie met een reservepomp heeft, worden de pompen om en om ingeschakeld. Of ze draaien tegelijkertijd als er extra capaciteit nodig is bij piekbelasting. U merkt soms pas dat 1 van beide pompen niet werkt op het moment dat het te laat is. Om de zekerheid van een 2-pomps installatie te behouden, controleren we altijd beide pompen om problemen voor te zijn

Versleten pomp

Afvalwaterpompen hebben soms heel wat te verduren en u kunt zonder de pomp te liften niet zien in welke technische staat deze is.Wij controleren hoe versleten uw pomp is en kunnen aan de hand daarvan een verwachte levensduur aangeven.

Vlotter of drukopnemer die niet werkt

Bij een defecte drukopnemer of vlotter wordt de pomp niet ingeschakeld als dat nodig is. Het water blijft hierdoor in de put staan en veroorzaakt wateroverlast op het moment dat deze vol is.Controle van de besturing brengt dergelijke defecten voortijdig aan het licht.

Afspraak maken

Wacht niet totdat u onaangenaam wordt verrast door afvalwater, maar laat de werking van uw installatie vakkundig inspecteren.

Bel 0172 48 83 88 om een afspraak te maken.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok