Bij Duijvelaar Pompen hebben wij geen pompen op voorraad, maar assembleren wij direct op klantorder. Om alle klanten op hun keuze uit een van de miljoenen pomp configuraties te leveren is een goed afgestemde productieplanning noodzakelijk.

Een groot deel van de dagelijkse orderplanning op de afdeling assemblage is geautomatiseerd, maar er zijn ook veel veranderingen en spoedorders. Flexibel inspringen op deze orders door snelle afstemming en creatieve probleemoplossing terwijl de rest van de planning ook gewoon op rolletjes loopt, vraagt om een flexibele aanpakker die het overzicht behoudt.


WERKEN ALS PLANNER BEDRIJFSBUREAU ( 40 UUR)"Binnen de productie draait alles om het produceren van pompen. Als beheerder van de planning ben je het aanspreekpunt voor veel afdelingen en sta je in het middelpunt van de organisatie."
Als planner bedrijfsbureau zorg je ervoor dat alle pomporders worden ingepland in de Assemblage. Daarvoor werk je met geavanceerde plansoftware, controleer je de orders, stem je af met andere afdelingen en zorg je dat de productie flexibel kan reageren op spoedorders en wijzigingen in jouw planning.

In de basis zorgt de afdeling bedrijfsbureau ervoor dat alle verzoeken vanuit de Verkoop omgezet worden naar orders in de fabriek. Deze orders moeten correct en zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd en op tijd worden geleverd bij de klant. Om dat logistiek allemaal in goede banen te leiden heeft iedere producerende afdeling een eigen planner.

De taak van de planner begint bij het controleren van de verkoop- en productieorders, zodat de productie er direct mee aan de slag kan. Eenmaal gecheckt, zet je de orders klaar en vertaal je ze in een efficiënte productieplanning die je dagelijks beheert. Deze processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd in de systemen Oracle en WMS.

De uitdagingen zitten hem juist in de verzoeken die de afdeling krijgt die lastig zijn op te lossen; zoals een spoedorder, een probleem met levering of kwaliteit van materiaal en andere onverwachte omstandigheden die invloed hebben op de planning. Om knelpunten op te lossen en aan alle interne en externe wensen te voldoen, heb je veelvuldig contact met andere afdelingen zoals inkoop, verkoop, kwaliteitscontrole en artikelbeheer. Uiteindelijk ben jij degene die zorgt voor de meest efficiënte oplossing en de juiste verwerking in de diverse systemen.

Wat biedt deze functie jou?

 • Een verantwoordelijke baan waarbij je snel en flexibel moet kunnen schakelen.
 • Geavanceerde plansoftware en een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle afdelingen goed leert kennen.
 • Ruimte om mee te denken in het verbeteren van bestaande processen.
 • Een team van enthousiaste en ervaren collega's waarmee je goed kunt samenwerken.
 • Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij voor deze functie?

 • Je communiceert makkelijk en duidelijk. Je bent de spil tussen afdelingen waarbij je soms de producerende afdeling moet overtuigen waarom bepaalde plankeuzes zijn gemaakt. Anderzijds zal verkoop gestuurd moeten worden in het juist aanpassen van verkooporders.
 • Voor een goede planning ben je analytisch en stressbestendig. Dagelijks wordt je geconfronteerd met vele uitdagingen waarbij een passende oplossing wordt gevraagd.
 • Je werkt nauwkeurig. Aanpassingen hebben directe gevolgen voor andere afdelingen en klanten. Gestructureerd te werk gaan is daarom zeer belangrijk.
 • Sterk met Excel en softwaresystemen: Omdat we gebruik maken van diverse systemen is handigheid met computers een pré.
 • Je hebt ervaring in de planning en MBO+ werk en denkniveau
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels


Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met:

Linda Kapteyn

Manager HR | 0172-488388 | hr@dp.nl

solliciteer als planner bedrijfsbureauAfdeling Assemblage

Iedere applicatie verdient maatwerk, daarom assembleren wij direct op klantorder. Een uitgekiend proces maakt een keuze uit miljoenen pomp configuraties mogelijk. Om dit te realiseren, worden onze assemblagelijnen aangestuurd via geavanceerde MES-software en worden de collega's op de afdeling ondersteund door een pick-to-light systeem.

Meer over onze productie


Over onze pompen

Door de haast oneindige uitvoeringsmogelijkheden maken wij altijd een pomp die exact geschikt is voor de applicatie. Duurzame, doordachte oplossingen waar wij trots op zijn en die jarenlang hun werk doen.

Bekijk het assortiment roestvaststalen meertraps centrifugaalpompen


Klanten & Applicaties

Ieder gebouw hoger dan 3 verdiepingen heeft een drukverhoger nodig voor voldoende waterdruk op de bovenste verdiepingen. In Nederland vertrouwt 70% van alle hoogbouw op onze producten en expertise.

Bekijk onze referenties


2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok