BIM productinformatie voor drukverhogingsinstallaties

Om u direct toegang te geven tot alle technische informatie over onze drukverhogingsinstallaties zijn de Revit-families en 3D-componenten van de drukverhogingsinstallaties beschikbaar in de uniforme objectenbibliotheek van MEPcontent: www.mepcontent.eu.

De bestanden bevatten up-to-date grafische en parametrische productinformatie en zijn gratis te downloaden door installateurs, adviseurs, groothandels, onderhoudsdiensten en OEM-partners. De Revit-families en 3D-componenten bevatten alle informatie die nodig is om zowel in een generiek als specifiek model de gewenste representatie te kunnen geven en systeemberekeningen te kunnen uitvoeren.


3D-elementen, tekeningen, technische specificaties en pompgrafieken

De bestanden op MEPcontent zijn beschikibaar in .rfa en .dwg en zijn verrijkt met alle informatie die wij beschikbaar hebben:
  • Elementen met een symbolische, een maatvaste en een 3D-weergave en onze productcodes.
  • Een link naar de complete technische data en de pompgrafieken in de uitgebreide documentatie


Altijd bereikbaar voor extra ondersteuning

Onze adviseurs en specialisten ondersteunen u graag bij de selectie van de juiste installatie voor een project of een tekening op maat: 0172-48 83 88

Bestekteksten drukverhogingsinstallaties

Vind de bestekteksten voor onze drukverhogingsinstallaties in de zoekmachine


Klik op de links hieronder om naar de online database van de desbetreffende categorie te gaan.2020 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok