Voor ieder circulatieproces een geschikte centrifugaalpomp

Ons veelzijdige assortiment pompen voor HVAC-applicaties kenmerkt zich door duurzaamheid, gebruikersgemak en een laag energieverbruik.

Of ze nou worden toegepast voor watercirculatie in de CV-installatie voor een individuele woning of in een airconditioningssysteem voor een compleet appartementencomplex, u krijgt van ons de garantie dat duurzaamheid en continuïteit voorop staan

Aan de hand van uw bestek of bestaande pomp berekenen wij gratis voor u welke pomp het beste past in uw applicatie. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte balans tussen energiebesparing en comfort.

DPNM

Mono-block Norm centrifugaal pomp

De DPNM Mono-block pomp is speciaal ontworpen voor circulatieprocessen die vragen om een compacte pomp die inzetbaar is voor een grote capaciteit. De horizontale opstelling van de pomp maakt de pomp zeer geschikt voor opstelling met beperkte hoogte.

Lees meer

DPNM mono-block pomp

DPNT

Norm centrifugaal pomp

Deze hoogwaardige DPNT Norm pomp wordt toegepast in veeleisende HVAC-toepassingen, condensor en koel- /warmwatersystemen. Door de ruime keuze in materiaalopties is deze pomp zeer veelzijdig en duurzaam.


Lees meer

DPNT normpomp

DPAS

langs gedeelde dubbele inlaat centrifugaal pomp

De DPAS centrifugaalpomp wordt toegepast in algemene applicaties met grote capaciteit. De verschillende afdichtingsopties maken de pomp veelzijdig waardoor deze serie niet alleen wordt toegepast in HVAC- applicaties, maar bijvoorbeeld ook in industriële processen.

Lees meer
DPAS langs gedeelde dubbele inlaat pomp

DPNL

Inline centrifugaal pomp

De compacte DPNL inline pomp is de juiste keuze voor middelgrote circulatieprocessen voor verwarmings- en airconditioningssystemen die worden aangestuurd vanuit een kleine technische ruimte. Omdat de pomp inline wordt opgesteld kan hij eenvoudig tegen wand of plafond worden bevestigd.

Lees meer

DPNL in-lijn pomp

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok