optimized_banner-afvalwaterpompen.jpg

Het te verpompen medium bepaalt het toe te passen pomp- en waaiertype. Ons assortiment bestaat uit een eenvoudige drainagepomp tot aan een explosieveilige, geheel roestvaststalen industriële pomp.

Al onze pompen zijn leverbaar in verschillende capaciteiten en opvoerhoogten en voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit.

DVV

Vortexwaaier

Deze vuilwaterpomp uitgerust met een vrijstroomwaaier wordt ingezet voor het verpompen van vuilwater of hemelwater met weinig tot geen vaste delen.


Lees meer

DRV

Vortexwaaier

Pompen die zijn uitgevoerd met een vrijstroomwaaier zijn geschikt voor het verpompen van ongezuiverd rioolwater en slib waarin vaste en langvezelige deeltjes of grove vaste stoffen en lucht- en gasbellen voorkomen.

Lees meer

DRS

Versnijder

Pompen uitgevoerd met een snij-inrichting lenen zich bij voorkeur voor het economisch verpompen van stedelijk afvalwater met fecaliën, grove en/of langvezelige deeltjes.


Lees meer

DRSK

Open kanaalwaaier

Pompen uitgevoerd met een verstoppingsvrije open kanaalwaaier worden ingezet voor de afvoer van stedelijk en industrieel afvalwatertransport met grote delen lange, vezelachtige materialen of grove bestanddelen.

Lees meer

2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok