‚Äč
optimized_wasstraat.jpg
De betrouwbare reeks onderbrekingsinstallaties is het resultaat van een uitgebreide kennis van de wetgeving op gebied van drinkwaterveiligheid in combinatie met 60 jaar ervaring in drukverhoging.

Het assortiment omvat installaties in de hoogste veiligheidsklassen (AB-, AF- onderbreking) en met uiteenlopende capaciteiten.

Eco Break-Unit

Compleet, compact en veelzijdig

Deze compacte onderbrekingsinstallatie met 40 liter voorraadreservoir en DPVCI insteekpomp is geschikt voor eenvoudige toepassingen met een maximale capaciteit van 350 kPa. Zo wordt de Eco break-unit vaak toegepast in kleine laboratoria of in individuele wasstraten. De gehele reeks voldoet aan terugstroombeveiligingsklasse AB.

Lees meerBreak-Unit

Altijd de veiligste en meest praktische oplossing

In situaties met hoge piekafnames of bij toepassingen die vragen om een grote capaciteit biedt de standaard reeks break-units uitkomst. Deze modulair samen te stellen onderbrekingsinstallaties met AB of AF terugstroombeveiligingsklasse kunnen door de vele standaard opties snel worden samengesteld op klantspecificatie.

Lees meer
2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok