Terug naar overzicht

​Heeft u voldoende zekerheid over genoeg en gezond drinkwater in uw gebouw?

22 oktober 2019

Ieder wooncomplex heeft drukverhogingsinstallaties nodig en deze moeten beheerd worden (hoger dan 3 verdiepingen). Maar welke installatie in combinatie met welk onderhoudsabonnement biedt u het meeste comfort én is het meest kostenbesparend? En hoe zorgt u dat de waterkwaliteit in uw complex voldoet aan de eisen die de overheid daar aan stelt?

Pompinstallaties verrichten cruciaal werk, dat vaak niet onderbroken kan en mag worden. Of tenminste niet lang. Mocht er onverwachts toch een storing optreden, is het fijn dat dit zo snel mogelijk verholpen kan worden. Op het gebied van drukverhoging en afvalwatertransport kan Duijvelaar Pompen u op een efficiënte en klantvriendelijke manier veel werk uit handen nemen.

Met de grootste serviceorganisatie op het gebied van drukverhogingsinstallaties kunnen wij flexibel preventief onderhoud inplannen en service verlenen door heel Nederland, het gehele jaar door, 24/7.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het invullen van de wettelijke zorgplicht. Zodat u kunt aantonen dat de drinkwatervoorziening in het gebouw betrouwbaar (continuïteit) en veilig (deugdelijk) is.


Neem gerust contact met ons op,
of kom langs voor advies tijdens de VvE Belang informatiebijeenkomsten:

Data & locaties:
woensdag 23 oktober in 's Hertogenbosch – Congrescentrum 1931

donderdag 31 oktober in Eindhoven – Evoluon

maandag 4 november in Zwolle – IJsselhallen

woensdag 13 november & donderdag 14 november in Rotterdam – Ahoy

maandag 19 november in Haarlemmermeer - Expo Haarlemmermeer

donderdag 21 november in Arnhem - Papendal

maandag 25 november in Groningen – Martini Plaza

woensdag 27 november in Utrecht – Jaarbeurs

maandag 2 december in Nieuwegein – Jaarcongres NBC


Meer informatie over het programma vindt u hier

Lees meer over oplossingen voor de gebouwbeheerder en VvE.


2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok