Oplossingen voor gebouwbeheerder en VvE

Ieder wooncomplex heeft drukverhogingsinstallaties nodig en moet deze beheren. Maar welke installatie in combinatie met welk onderhoudsabonnement biedt u het meeste comfort en is het meest kostenbesparend? En hoe zorgt u dat de waterkwaliteit in uw complex voldoet aan de eisen die de overheid daar aan stelt?

Voor ieder gebouw kunt u rekenen op persoonlijke ondersteuning van Duijvelaar Pompen. Klik op de buttons hieronder voor meer informatie over onze ondersteuning.

Contact met een adviseur

0172 48 83 88


Online een serviceabonnement aanvragen

Verzeker u van genoeg en gezond drinkwater

Wij ondersteunen u om de drinkwaterkwaliteit in uw totale leidingsysteem te beheren met uitleg over de wetgeving, controle en oplossingen.


Lees meer over veilig drinkwater

Legionellaveilige installaties

Wij hebben onze drukverhogers zo ontworpen dat het water in de installatie bij afname compleet wordt ververst. Geen risico op bacteriegroei door stilstaand water dus.


Lees hier hoe het werkt

Altijd droge voeten

Vertrouw ook voor vuil- en rioolwatertransport op Duijvelaar. Met onze producten en diensten houden wij uw parkeerkelder, liftschacht en kelders droog.


Lees de voordelen van onderhoud

Meer over ons vuilwaterassortiment

lees meer over onze servicedienst

Wij zijn er voor u altijd!


50 ervaren monteurs onderhouden alle typen pompen en pompinstallaties, voor schoon- en vuilwatertoepassingen. De 24/7 servicedienst staat bij storing direct paraat.


Lees meer over onze service- en onderhoudsdienst


Inzicht in kosten en abonnementen

U kunt bij ons terecht voor technisch én financieel beheer van uw pompinstallaties.

Vraag vrijblijvend een gratis meerjaren-onderhoudsprognose aan voor een inzicht in de kosten tot de vervanging van de installatie. Dan weet u waar u aan toe bent.

Lees meer

In geval van nood

Bel 0172 48 83 88

Onze 24/7 servicedienst staat altijd paraat voor het verhelpen van storingen aan schoon- en vuilwaterinstallaties. Ook als u geen abonnement heeft!

Rondleiding door onze fabriek in Alphen aan den Rijn

De pompen en installaties die zorgen dat u schoon drinkwater uit de kraan krijgt worden ontworpen en gemaakt in Nederland.

Bekijk het productieproces

De juiste keuze in drukverhoging

Drukverhogingsinstallaties kunnen worden samengesteld uit verschillende pompen, besturingen en drukvaten om

maximaal rendement in uw gebouw te behalen. Wij geven u graag een advies op maat


Lees meer over energiebesparing2024 Avantage

Bij het gebruik van onze site bewaren we sommige gegevens (cookies) om deze optimaal te laten functioneren. meer weten? Klik hier. Wanneer u onze site gebruikt, gaat u hiermee akkoord.

Ok